Εκδηλώσεις

ΣΟΥΛΙ Πλήθος συμμετοχών στην ημερίδα για τη μελισσοκομία

Off

Με απρόσμενη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τη Μελισσοκομία και Κτηνοτροφία που συνδιοργάνωσαν το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλοτόπου και η Περιφέρεια Ηπείρου την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Η εκδήλωση, στην οποία προσήλθε πλήθος κόσμου από τα πέντε Σουλιωτοχώρια και όχι μόνο, έλαβε χώρα στο Ξενώνα του Σουλίου, δίπλα στα ιστορικά Πηγάδια. Τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν την ομήγυρη ο Δήμαρχος Σουλίου κ. Ιωάννης Καραγιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, πρώην Δήμαρχος Σουλίου και νυν επίτιμο μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Μπραΐμη – Μπότση Σταυρούλα, οι αντιδήμαρχοι Σουλίου κ.κ. Ντάγκας Γεώργιος και Παππάς Παναγιώτης και άλλοι. Το Δ,Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου τους ευχαριστεί όλους θερμά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει στους πέντε καταξιωμένους επιστήμονες που αφιλοκερδώς και με περισσή προθυμία και χαρά προσέφεραν τις πολύτιμες επιστημονικές τους γνώσεις σχετικά με το αντικείμενο της Ημερίδας. Αυτοί είναι οι κ.κ. : Ζελοβίτης Ιωάννης, Γεωπόνος, Δρ, Λώλος Παναγιώτης Γεωπόνος Μελισσοκόμος, Παπαδοπούλου Βασιλική, Μελισσοκόμος – Εκπαιδεύτρια Δ. ΙΕΚ, Μάργαρης Γεώργιος, Ιδιώτης Ζωοτέχνης και Χόβολος Γεώργιος, ιδιώτης Κτηνίατρος.

Στην εκδήλωση προσήλθαν ακόμη και έκαναν ουσιαστική παρέμβαση στο θέμα της μελισσοκομίας οι κ.κ. Αναστάσιος Ποντίκης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών  Συλλόγων Ελλάδας (ΟΜΣΕ) και Τσιάβος Βασίλειος, Πρόεδρος Μελισσοκόμων Θεσπρωτίας.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν την Περιφέρεια Ηπείρου για την οικονομική στήριξη της ημερίδας καθώς και τα παιδιά του Ξενώνα, Φώτη και Φίλιππα για την άψογη εξυπηρέτηση, καθώς και τις άλλες κυρίες, μεταξύ των οποίων τη μητέρα τους κ. Παναγιώτα Τσιρώνη, για την ετοιμασία του μπουφέ με τα πεντανόστιμα φαγητά από Σουλιώτικα προϊόντα, που με περισσή αγάπη και φροντίδα ετοίμασαν για όλον τον κόσμο.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ