Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 09:20
Τελευταία Ενημέρωση: 22 Μαρτίου 2023
Εκδηλώσεις

Η «Δωδώνη» για ακόμα μία χρονιά στη Food Expo

Off

Η «Δωδώνη» συμμετείχε στη Food Expo 2023, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου, στο Athens Metropolitan Expo.

Όπως σημειώνεται από την εταιρία, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα Σνακ Φέτας, ψημένα στο φούρνο, με 100% Φέτα Π.Ο.Π Δωδώνη, ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας που λανσαρίστηκε πρόσφατα στην ελληνική αγορά και παρασκευάζεται από εξαίρετης ποιότητας αγνές πρώτες ύλες. Επιπλέον, η εταιριία παρουσίασε και το σνακ με 100% Χαλλούμι Δωδώνη ένα προϊόν το οποίο ,προς το παρόν, προορίζεται για τις εξαγορές του εξωτερικού.

Παράλληλα, και με στόχο την ανάπτυξη της εξωστρέφειας, στελέχη της «Δωδώνη» ήρθαν σε επαφή τόσο με διανομείς όσο και με μεγάλους retailers από το εξωτερικό.

«Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και 5 ηπείρους, και με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων, αξίζει να σημειωθεί πως η Δωδώνη κατέχει μία διαρκώς αναπτυσσόμενη παρουσία σε διεθνές επίπεδο, με τις εξαγωγές να καταλαμβάνουν το 50% του συνολικού κύκλου εργασιών της, έχοντας σημειώσει αύξηση 45% την τελευταία τετραετία», τονίζεται.

Ο κ. Βασίλης Βροχίδης, Διευθυντής Εξαγωγών της «Δωδώνη», δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά που συμμετείχαμε και αυτή τη χρονιά στη Food Expo. Φέτος, είχαμε παρουσία με τα νέα σνακ Φέτας ψημένα με 100% Φέτα Π.Ο.Π Δωδώνη, ένα προϊόν το οποίο έχει ήδη κατακτήσει το δικό του κοινό, καθώς ξεχωρίζει για τους μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων που περιλαμβάνει. Η Δωδώνη αποτελεί περήφανο πρεσβευτή της ελληνικής γεύσης και διατροφής και ταυτόχρονα είναι μία από τις μεγαλύτερες και αναπτυγμένες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα.

Είμαστε περήφανοι που πρεσβεύουμε την ελληνική αριστεία διεθνώς εδώ και 60 χρόνια και δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και μεράκι να δημιουργούμε προϊόντα που χαρίζουν μια γεύση από Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ