Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 02:52
Τελευταία Ενημέρωση: 23 Μαρτίου 2023
Ήπειρος

ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΜΑΣ Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Πρέβεζας

Off

Ως υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας κατέρχεται στις εκλογές του Οκτωβρίου ο πρώην Πρόεδρος της τοπικής Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Τζίμας, που τίθεται επικεφαλής μίας νέας, ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης, που φιλοδοξεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα για την αναπτυξιακή πορεία και προοπτική του δήμου Πρέβεζας.

Ο κ. Τζίμας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Πρέβεζας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, χαρακτηρίζοντας επιτακτικό το αίτημα της τοπικής κοινωνίας για αλλαγή σελίδας και απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλους, ανεξάρτητα από κομματικές ή ιδεολογικές αντιλήψεις και αναφορές, να συστρατευθούν με την παράταξη του.

Το όνομα της παράταξης, αλλά και τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων και των στενών του συνεργατών, θα ανακοινωθούν όπως είπε σε επόμενη συνέντευξη Τύπου το προσεχές διάστημα.

«Η κεντρική ιδέα της πρωτοβουλίας μας, αυτό που αποτελεί τη φιλοσοφία και τον κορμό πάνω στον οποίο χτίζεται η νέα αυτή προσπάθεια είναι η λέξη «συνεργασία». Με πνεύμα συνεργασίας λοιπόν και ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο σήμερα και ένα ελπιδοφόρο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας», τόνισε αρχικά για να προσθέσει πως ο δήμος Πρέβεζας έχει ανάγκη μία νέα εμπνευσμένη δημοτική αρχή, με ευρεία αντίληψη και με τα μάτια στραμμένα στην αξιοποίηση ευκαιριών και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος, αλλά όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να προχωρήσουμε μπροστά αντιμετωπίζοντας τη νέα αυτή πρόκληση με σύστημα και διαφάνεια, με τιμιότητα και πολιτικό πολιτισμό, με συγκροτημένο σχέδιο συνεργασίας και πρωτοβουλίες καινοτομίας.

Αυτές οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεξαχθούν σε μία δύσκολη πολιτική, κοινωνική και οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας. Θα διεξαχθούν σε μια κοινωνία που αναζητά όραμα, στόχους και λύσεις, προκειμένου να ξεπεραστούν οι αδυναμίες που έχουν συσσωρευθεί.

Και σε αυτή τη συγκυρία, βασική προϋπόθεση είναι ότι οι αρχές και οι αξίες μας πρέπει να παραμείνουν αναλλοίωτες», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τζίμας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ