Επικαιρότητα

Στα Γιάννενα την Τετάρτη ο Πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης

Off

Την Τετάρτη αναμένεται να επισκεφθεί τα Γιάννενα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μέχρι και χτες δεν είχε ανακοινωθεί επίσημο πρόγραμμα, αναμένεται όμως να δοθεί πολιτική ομιλία στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Du Lac στην οποία προφανώς θα κυριαρχήσει το προεκλογικό στοιχείο. Δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα επισκεφθεί και άλλες περιοχές της Ηπείρου.

Εγκαίνια στη «Δωδώνη»

Ανακοινώθηκε ένα από τα σημεία της περιοδείας.

Η Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια δύο νέων υπερσύγρονων παραγωγικών μονάδων στις εγκαταστάσεις της στην Ελεούσα και ότι την κορδέλα των εγκαινίων θα κόψει ο Πρωθυπουργός την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 11.30 το πρωί.

Στην τελετή έχουν προσκληθεί επίσης ο Πρόεδρος της Βουλής Κων. Τασούλας, οι Βουλευτές των Ιωαννίνων, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, Δήμαρχοι κα..

Οι δύο νέες παραγωγικές μονάδες, οι εργασίες των οποίων έχουν ολοκληρωθεί αφορά στην παραγωγή των νέων φυτικών προϊόντων Plant’d καθώς και την υποσυσκευασία σκληρών τυριών.

Επίσης έχει προβλεφθεί και κατασκευάστηκε και ένας μεγάλης χωρητικότητας αποθηκευτικός χώρος ψυγείων.

Η επένδυση άγγιξε τα 2 εκατ ευρω και είναι συνέχεια μιας σειράς επενδύσεων της «Δωδώνης» που υλοποιούνται στη βάση πενταετούς αναπτυξιακού πλάνου που έχει εκπονηθεί από τη Διοίκηση.

Οι δύο νέες παραγωγικές μονάδες είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σε κτίριο εμβαδού 1.100 τ.μ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ