Αθλητικά

Απινιδωτές από τον Δήμο Ζίτσας στα ποδοσφαιρικά σωματεία

Off

Πέντε αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές με όλο το συνοδό τους εξοπλισμό προμηθεύτηκε με ίδιες δαπάνες και διέθεσε στα ποδοσφαιρικά σωματεία του δήμου, που μετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗΠ, ο Δήμος Ζίτσας.

Οι απινιδωτές παραδόθηκαν το πρωί της Μεγ. Δευτέρας σε εκπροσώπους των πέντε ομάδων και συγκεκριμένα της Ασφάκας, της Βουνοπλαγιάς, της Ζωοδόχου, της Κληματιάς και του Πετσαλίου πλην της Θ. Ελεούσας, για το γήπεδο της οποίας είχε διατεθεί απινιδωτής σε προηγούμενη χρονική στιγμή.

Για μία απόλυτα αυτονόητη πράξη έκαναν λόγο τόσο ο δήμαρχος Μιχ. Πλιάκος όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γ. Λαδάς, ενώ θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμο Ζίτσας εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των ομάδων.

Να σημειωθεί πως με τους πέντε νέους απινιδωτές καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ζίτσας.

«Είμαστε χαρούμενοι που σήμερα παραδίδουμε τους απινιδωτές στους εκπροσώπους των ομάδων του Δήμου,  γιατί ως εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης για ακόμη μία φορά «βάζουμε πλάτη» σε ένα θέμα που μεταφέρεται ως αρμοδιότητα και ευθύνη στους Δήμους. Ωστόσο θέλοντας να βοηθήσουμε τα αθλητικά σωματεία και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια αθλητών και πολιτών εξοπλίζουμε τα γήπεδα με απινιδωτές».

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων ευχαρίστησαν τη δημοτική αρχή για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία γιατί όπως εξήγησαν γι’ αυτούς η προμήθεια απινιδωτών είναι ένα σημαντικό κόστος που είναι δύσκολο να το καλύψουν, καθώς και για τη βοήθεια που τους προσφέρει ο Δήμος διαχρονικά ικανοποιώντας τα περισσότερα αιτήματά τους. Τις ομάδες εκπροσώπησαν ο Αριστοτέλης Καψάλης για το Πετσάλι, ο Αθανάσιος Γκαρώνας για τη Ζωοδόχο, ο Δημήτρης Μόσχος για τη Βουνοπλαγιά και ο Κων. Μαρμούτας για την Κληματιά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ