Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 04:41
Τελευταία Ενημέρωση: 27 Απριλίου 2023
Ήπειρος

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ Πού επιτρέπεται το ψάρεμα στο Λιμάνι της Πρέβεζας

Off

Το Λιμεναρχείο Πρέβεζας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ορίζει τις θέσεις στον λιμένα Πρέβεζας, στο τμήμα της χερσαίας ζώνης αυτού, στις οποίες θα επιτρέπεται η αλιεία από την ξηρά με πετονιά, καθετή ή καλάμι:

  από το ύψος του ναυπηγείου στη γέφυρα Μαργαρώνας έως το κτίριο του Τελωνείου, εξαιρουμένου του χώρου έμπροσθεν αυτού, καθώς και του περίφρακτου

χώρου του εμπορικού λιμένα Πρέβεζας και του τουριστικού λιμένα Πρέβεζας και

– από το σημείο δυτικά του «Μνημείου του Ναύτη» έως τη βόρεια πλευρά του αλσυλλίου του Αγ. Γεωργίου, μετά τα Ιαματικά λουτρά.

Στις παραπάνω οριζόμενες θέσεις επιτρέπεται η αλιεία από την ξηρά με πετονιά, καθετή ή καλάμι καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

  Επίσης, ορίζεται στον λιμένα Πρέβεζας ως θέση, στην οποία θα επιτρέπεται η αλιεία από την ξηρά με πετονιά, καθετή ή καλάμι, κατά το χρονικό διάστημα από την 1η Νοεμβρίου έως την 10η Απριλίου εκάστου έτους, το τμήμα που εκτείνεται από την δυτική πλευρά του προβλήτα έμπροσθεν του Δικαστικού Μεγάρου Πρέβεζας μέχρι το Τουριστικό Περίπτερο Πρέβεζας. Για το χρονικό διάστημα από την 11η Απριλίου έως και την τελευταία ημέρα Οκτωβρίου εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση αλιείας από ξηρά με πετονιά, καθετή ή καλάμι.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ