Τελευταία Νέα

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 04:12
Τελευταία Ενημέρωση: 03 Μαΐου 2023
Πολιτικό Ρεπορτάζ

Συνεχίζει τις περιοδείες στα χωριά η Μαρία Κεφάλα

Off

Επίσκεψη σε χωριά του Πωγωνίου και της Κόνιτσας πραγματοποίησε την Τρίτη, η υποψήφια Βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα. Βρέθηκε στο Δελβινάκι, τη Βήσσανη, το Ωραιόκαστρο, το Κεφαλόβρυσο, το Μπουραζάνι και το Μολυβδοσκέπαστο.

Χωριά πανέμορφα σε περιοχές σχεδόν ανέγγιχτες από την ανθρωπογενή δραστηριότητα, οι κάτοικοι των οποίων όμως αντιμετωπίζουν τις δικές τους προκλήσεις για το παρόν και το μέλλον τους. Όπως τονίζει στη συνέχεια:

Η παροχή κινήτρων για την στήριξη του πρωτογενούς τομέα σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων από τα εθνικά, αλλά κυρίως από τα ευρωπαϊκά προγράμματα για την ενίσχυση της τουριστικής δραστηριότητας, με πρώτιστο μέλημα όμως την προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος αποτελούν συστατικά στοιχεία της πρότασης της Ν.Δ για την ανάπτυξη των περιοχών αυτών. Με τον τρόπο αυτό και η γη δε θα εγκαταλειφθεί, αλλά και θα συνδυαστεί η δυνατότητα της πρωτογενούς παραγωγικής δραστηριότητας με τον τουρισμό και τη μεταποίηση των τοπικών προϊόντων, δίνοντας σε αυτά την υπεραξία που τους αξίζει.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ