Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 12:36
Τελευταία Ενημέρωση: 10 Μαΐου 2023
Επικαιρότητα

Υποτονικό κλίμα… αλλά με διαφοροποιήσεις σε σχέση με πέρυσι

Off

Η γνωστή, υποτονική σε μεγάλο βαθμό εικόνα που παρατηρείται τα τελευταία αρκετά χρόνια ήταν το χαρακτηριστικό τουλάχιστον μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης και στη διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Ένα στοιχείο που διαφοροποιεί την φετινή εκλογική μάχη στα πανεπιστήμια της χώρας σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά είναι, πως οι φοιτητικές εκλογές διεξάγονται ένα δεκαήμερο μόλις πριν τις εθνικές εκλογές, επομένως το αποτέλεσμά τους θα έχει ή θα χρησιμοποιηθεί κατά το δοκούν από τις παρατάξεις και τα κόμματα για πολιτικά συμπεράσματα.

Σε σχέση πάντως με την εικόνα πριν από ένα χρόνο, η αντίστοιχη χθεσινή εικόνα μέχρι το μεσημέρι, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έδειχνε μία ικανοποιητική συμμετοχή των φοιτητών, που προσήλθαν στις κάλπες.

Η Αντωνία Νικολοπούλου, υποψήφια με την Πανσπουδαστική για τον Φοιτητικό Σύλλογο στην Ιατρική Σχολή τόνισε πως υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον των φοιτητικών για τη φετινή εκλογική διαδικασία και επειδή ακολουθούν οι εθνικές εκλογές, αλλά και επειδή έχει παίξει ρόλο το δυστύχημα των Τεμπών, που κινητοποίησε διαφορετικά αντανακλαστικά στη νεολαία.

Στο μεγάλο ερώτημα και επίδικο βέβαια για το αν οι φοιτητικές παρατάξεις θα καταφέρουν να καταλήξουν σε κοινά αποδεκτά αποτελέσματα για τις φοιτητικές εκλογές, η απάντηση μάλλον προμηνύεται αρνητική…

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ