Κυριακή 28 Μαΐου 2023 12:15
Τελευταία Ενημέρωση: 10 Μαΐου 2023
Εκδηλώσεις

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Γιώργου Καραμπελιά

Off

Την εκτίμηση, ότι σήμερα βρισκόμαστε σε μία ιστορική στιγμή, στην οποία η γεωπολιτική θέση της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου μπορεί να μεταβληθεί σε σημαντικό πλεονέκτημα για τον ελληνισμό και τα συμφέροντά του στην ευρύτερη περιοχή, εκφράζει στο νέο του βιβλίο ο Γιώργος Καραμπελιάς.

Το νέο του βιβλίο με τίτλο «1922: Το μεγάλο ρήγμα, Επανάσταση και Αντεπανάσταση στην Ελλάδα» παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΗΜ, με τον συγγραφέα να αναφέρεται στη δυνατότητα και προοπτική της Ελλάδας να διαδραματίσει ένα σημαντικός ρόλο ως πυκνωτής, όπως ανέφερε μίας απειλούμενης ευρωπαϊκής ταυτότητας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Εργαστήριο Ερευνών Νεοελληνικής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το Ίδρυμα Μελετών Ιονίου και Αδριατικού Χώρου και τις Εναλλακτικές Εκδόσεις.

Εκτός από τον συγγραφέα, μίλησαν ο Κων. Πέτσιος, Καθηγητής Ιστορίας της Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Αθανάσιος Γκότοβος, Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γκόντζος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ