Πολιτικό Ρεπορτάζ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου

Off

Συνάντηση είχε με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, Σπύρος Κωνσταντόπουλος.

«Η σχέση των δύο ανδρών στηρίζεται σε έναν αμοιβαίο σεβασμό που κατά τα χρόνια της αυτοδιοικητικής θητείας του κ. Κωνσταντόπουλου, σφραγίστηκε από μια άκρως αποδοτική συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου προς όφελος των Γιαννιωτών, στον τομέα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων του Νομού Ιωαννίνων», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής.

Περιφερειάρχης και υποψήφιος βουλευτής συζήτησαν για τις εκκρεμότητες των έργων υποδομής στο Νομό Ιωαννίνων που μέσα και από τη θέση του στον Τομέα Υποδομών της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων της ΝΔ, χειρίστηκε ο κ. Κωνσταντόπουλος τα τελευταία χρόνια.

«Με την καθοριστική συμβολή της Περιφέρειας Ηπείρου στη μελετητική ωρίμανση του οδικού άξονα Γιάννενα-Καλπάκι-Κακαβιά, η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι αυτή που θα ξεκινήσει τις εργασίες κατασκευής του δρόμου, ο οποίος θα φέρει την πόλη μας πιο κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα», τονίζει ακόμα. Ο κ. Κωνσταντόπουλος εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στο έργο και στο σχεδιασμό της Περιφερειακής Αρχής για μεγάλες αναπτυξιακές παρεμβάσεις, όπως είναι το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας, το Πάρκο Αγροτικής Καινοτομίας, το νέο αθλητικό και πολιτιστικό πολυχώρο που πρόκειται να εγκατασταθεί στο αγρόκτημα Κατσικά κτλ. «Η Περιφέρεια Ηπείρου υπό τη διοίκηση του κ. Καχριμάνη και η κυβέρνηση Μητσοτάκη δημιουργούν μια νέα προοπτική για την Ήπειρο και τους καρπούς θα δρέψει η περιοχή μας τα αμέσως επόμενα χρόνια» τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Κωνσταντόπουλος.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ