Τελευταία Νέα

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 03:53
Τελευταία Ενημέρωση: 18 Μαΐου 2023
Πολιτικό Ρεπορτάζ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΙΒΑΣ «Κάλεσμα στον κόσμο της δουλειάς, να δώσει ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ»

Off

Σε μήνυμά του για τις εκλογές ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γρίβας, αναφέρει:

«Όλα τα προηγούμενα χρόνια συμπορευτήκαμε στους αγώνες και μοιραστήκαμε αγωνίες κι ελπίδες. Βρεθήκαμε όλοι μαζί – δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, άνεργοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, επιστήμονες, αγρότες- στους δρόμους απαιτώντας την ικανοποίηση όλων των δίκαιων αιτημάτων του κόσμου της δουλειάς.

Σήμερα, που η χώρα παρακμάζει και φθείρεται από τη διακυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ, που έχουν ως μοναδικό στόχο την ικανοποίηση των χορηγών και των συμφερόντων που τους έφεραν στην εξουσία, είναι καιρός να συμπορευθούμε και σε άλλους αγώνες και από διαφορετικά μετερίζια. Μπορούμε να ανοίξουμε όλοι μαζί το επόμενο κεφάλαιο. Με δικαιοσύνη παντού. Να δημιουργήσουμε μια νέα εποχή ανάπτυξης που θα μας περιλαμβάνει όλους. Με ίση πρόσβαση στην υγεία, τη μόρφωση, την απασχόληση,  τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την ενημέρωση, τη στέγαση. Να αντιμετωπίσουμε τις απειλές για το περιβάλλον. Να αποκαταστήσουμε την τραυματισμένη δημοκρατία.

Όλα τα παραπάνω θα υλοποιηθούν από μια κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα που θα προκύψει από τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Γιατί το ουσιαστικό δίλημμα της εκλογικής αναμέτρησης είναι αυτό: Θέλουμε η χώρα να συνεχίσει να βουλιάζει ή να αλλάξει; Θέλουμε να μας κυβερνά μια κυβέρνηση αλαζονείας και διαφθοράς ή μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας, της οποίας ο ακρογωνιαίος λίθος των πολιτικών που θα υλοποιεί θα είναι η ευθύνη και η διαφάνεια; Η απάντηση του κόσμου της δουλειάς οφείλει να είναι μία: Ισχυρή εντολή  στον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για σχηματισμό Δημοκρατικής Κυβέρνησης συνεργασίας, με στόχο την υλοποίηση ενός συνεκτικού και ρεαλιστικού κυβερνητικού προγράμματος, που στο επίκεντρό του θα έχει τις ανάγκες της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών και όχι των « λίγων και κολλητών».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ