Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 08:09
Τελευταία Ενημέρωση: 23 Μαΐου 2023
Επικαιρότητα

Στήριξη στον θεσμό των ΚΑΠΗ

Off

Τη στήριξη στον θεσμό των ΚΑΠΗ ανέδειξε ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου κατά την επίσκεψη που έκανε την Τρίτη στο 5ο ΚΑΠΗ συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δημήτρη Πάνου στο πλαίσιο και της καθιερωμένης εορτής που διοργανώνει το 5ο ΚΑΠΗ για την εορτή της Αναλήψεως.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη του 5ου ΚΑΠΗ, τους εκπροσώπους του 2ου και 10ου ΚΑΠΗ που παρευρισκόταν στην εκδήλωση καθώς και τους εργαζόμενους, για την ζεστή υποδοχή τους και δήλωσε ότι μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι η στήριξη της λειτουργίας των ΚΑΠΗ διότι επιτελούν ένα πολύ σημαντικό έργο για τα άτομα της 3ης ηλικίας.

Ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. από τη μεριά του ευχαρίστησε τα μέλη και ενημέρωσε για τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στα ΚΑΠΗ την επόμενη περίοδο, όπως οι ομιλίες  για την διαχείριση του άγχους της 3ης ηλικίας από τους ψυχολόγους του Κέντρου Κοινότητας, αλλά και τις εκδρομές που θα οργανωθούν τον μήνα Ιούνιο σε συνεργασία με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ιωαννιτών σε Αρχαιολογικούς χώρους.

«Τα ΚΑΠΗ αποτελούν θεσμό που προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στα άτομα της 3ης ηλικίας και η προσπάθεια του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών είναι να συμβάλλει στην αναβάθμιση της λειτουργίας τους ώστε στο μέτρο του δυνατού να επιτευχθεί η υγιής γήρανση σύμφωνα μα τα κριτήρια του Π.Ο.Υ», σημειώνεται σχετικά.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ