Επικαιρότητα

«Επιστρέφουν» στα παιδιά 35 παιδικές χαρές

Off

Παρεμβάσεις σε 35 παιδικές χαρές ανακοίνωσε ο Δήμος Ιωαννιτών ώστε να προχωρήσει η αποκατάσταση και η πιστοποίησή τους.

Η σχετική σύμβαση για το έργο που έχει προϋπολογισμό 325 χιλιάδων ευρώ.υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Ιωαννίνων και τον ανάδοχο του έργου και οι παρεμβάσεις θα ξεκινήσουν άμεσα ώστε να δημιουργηθούν ασφαλείς συνθήκες και όμορφους χώρους για τα παιδιά.

Όπως αναφέρει ο Δήμος, οι περισσότερες από τις συγκεκριμένες παιδικές χαρές είχαν επισκευαστεί και πιστοποιηθεί μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος», όμως στην πορεία υπέστησαν ζημιές ή καταγράφηκαν φθορές.

Έτσι ξεκινά η αποκατάστασή τους και παράλληλα η διαδικασία για την πιστοποίησή τους.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς υπογράμμισε ότι οι παιδικές χαρές «αποτελούν προτεραιότητα της δημοτικής αρχής». Σημειώνεται ακόμα ότι οι παρεμβάσεις που ανά τακτά διαστήματα υλοποιούνται δεν αρκούν αφού θα πρέπει να τύχουν της φροντίδας και της μέριμνας όλων. Αυτό που προέχει είναι να περιοριστούν οι βανδαλισμοί στα παιχνίδια όπως και η κακή χρήση κυρίως από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Υπογράμμισε ακόμα ότι το αμέσως επόμενο διάστημα οι 35 παιδικές χαρές θα παραδοθούν στα παιδιά και θα πρέπει με την βοήθεια όλων να διατηρηθούν σε άρτια κατάσταση.

Του ΦΙΛΗΜΟΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ