
Παρεμβάσεις σε 35 παιδικές χαρές ανακοίνωσε ο Δήμος Ιωαννιτών ώστε να προχωρήσει η αποκατάσταση και η πιστοποίησή τους.
Η σχετική σύμβαση για το έργο που έχει προϋπολογισμό 325 χιλιάδων ευρώ.υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Ιωαννίνων και τον ανάδοχο του έργου και οι παρεμβάσεις θα ξεκινήσουν άμεσα ώστε να δημιουργηθούν ασφαλείς συνθήκες και όμορφους χώρους για τα παιδιά.
Όπως αναφέρει ο Δήμος, οι περισσότερες από τις συγκεκριμένες παιδικές χαρές είχαν επισκευαστεί και πιστοποιηθεί μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος», όμως στην πορεία υπέστησαν ζημιές ή καταγράφηκαν φθορές.
Έτσι ξεκινά η αποκατάστασή τους και παράλληλα η διαδικασία για την πιστοποίησή τους.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς υπογράμμισε ότι οι παιδικές χαρές «αποτελούν προτεραιότητα της δημοτικής αρχής». Σημειώνεται ακόμα ότι οι παρεμβάσεις που ανά τακτά διαστήματα υλοποιούνται δεν αρκούν αφού θα πρέπει να τύχουν της φροντίδας και της μέριμνας όλων. Αυτό που προέχει είναι να περιοριστούν οι βανδαλισμοί στα παιχνίδια όπως και η κακή χρήση κυρίως από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.
Υπογράμμισε ακόμα ότι το αμέσως επόμενο διάστημα οι 35 παιδικές χαρές θα παραδοθούν στα παιδιά και θα πρέπει με την βοήθεια όλων να διατηρηθούν σε άρτια κατάσταση.
Του ΦΙΛΗΜΟΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ
Related Posts
-
27 Σεπτεμβρίου 2023 -
23 Σεπτεμβρίου 2023 «Πράσινη» δέσμευση μέσα από συνεργασίες
-
22 Σεπτεμβρίου 2023 Ένα βραβείο για την ξεχωριστή προσφορά του Μωυσή Ελισάφ
-
21 Σεπτεμβρίου 2023 ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Συνέδραμε με υδροφόρες τα Τρίκαλα
-
20 Σεπτεμβρίου 2023 Ανοίγοντας πύλες στην ψηφιακή εποχή
-
20 Σεπτεμβρίου 2023 Πιο κοντά η πιστοποίηση των Μουσείων της Ηπείρου
Κατηγορίες
- Επικαιρότητα(17.131)
- Πολιτικό Ρεπορτάζ(465)
- Ελλάδα(110)
- Οικονομία(1)
- Πολιτισμός(3.724)
- Εκδηλώσεις(1.335)
- Ήπειρος(1.905)
- Αθλητικά(2.527)
Αρθρογραφία
Είσοδος