Αθλητικά

Με επιτυχία ο ιστιοπλοϊκός αγώνας «Παμβώτις»

Off

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων διοργάνωσε με επιτυχία, στις 13 και 14 Μαΐου, τον Πανελλήνιο δ/σ ιστιοπλοϊκό αγώνα «Παμβώτις» για σκάφη των κλάσεων Optimist και ILCA, για 11η χρονιά και με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ηπείρου.

Στην διοργάνωση, που αποτελεί θεσμό για τα αθλητικά ιστιοπλοϊκά χρονικά της Δυτικής Ελλάδας, συμμετείχαν οι Ιστιοπλοϊκοί και Ναυταθλητικοί όμιλοι της Βόνιτσας, των Ιωαννίνων ως διοργανωτής και διαγωνιζόμενος, της Λευκάδας, του Μεσολογγίου και της Πρέβεζας, με 44 αθλητές και ισάριθμα αγωνιστικά σκάφη.

Παρά τις ιστιοπλοϊκά αντίξοες συνθήκες της βροχής και της άπνοιας διεξήχθησαν επιτυχώς 3 ιστιοδρομίες κατά την πρώτη αγωνιστική ημέρα και 2 ιστιοδρομίες την δεύτερη.

Το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των διαγωνισθέντων αθλητών, η μεγάλη συμμετοχή και οι πολυμελείς αποστολές των ομίλων αποδεικνύουν την συνεχώς ανερχόμενη ποιότητα της αθλητικής ιστιοπλοΐας στην περιοχή, όσο και τις μεγάλες προοπτικές ενός από τους καλύτερους σε δυνατότητες και συνθήκες υδάτινου στίβου σε διεθνές επίπεδο, του στίβου της Λίμνης Παμβώτιδας, όπως σημειώνει στον απολογισμό του ο όμιλος.

Η διοίκηση του Ομίλου Ιωαννίνων και η Επιτροπή Αγώνα συγχαίρουν και ευχαριστούν τους μικρούς αθλητές, τους προπονητές των κατά τόπους Ομίλων, τους γονείς των αθλητών και την μεγάλη ομάδα των εθελοντών, που με τις προσπάθειές τους έκαναν και την φετινή διοργάνωση μια μοναδική εμπειρία.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ