Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 09:11
Τελευταία Ενημέρωση: 18 Ιουλίου 2022
Επικαιρότητα

Δυνατότητες ανάδειξης της ιστιοπλοΐας στη λίμνη

Off

Τις προοπτικές προώθησης και ανάδειξης της ιστιοπλοΐας στη λίμνη συζήτησαν η αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης Ιωάννινα_2023 και τα μέλη της διοίκησης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων Γεώργιος Στεργιούλης (Πρόεδρος), Κωνσταντίνος Τσακανίκας (Αντιπρόεδρος), Στέργιος Βακατσάς (Γεν. Γραμματέας) και Βασίλειος Ήλης (Ταμίας).

Η παράταξη εκπροσωπήθηκε από τα μέλη της Σταυρούλα Ζούκη, Βαγγέλη Σαϊνη και Ντίνο Παπαδόπουλο, οι οποίοι συνόδευαν την Τατιάνα Καλογιάννη.

Στη συνάντηση τονίστηκε ότι ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Ιωαννίνων είναι ο μοναδικός σύλλογος ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα σε λίμνη (εσωτερικά ύδατα) και με τις δράσεις του αναδεικνύει την ιστιοπλοΐα και ως άθλημα και ως δραστηριότητα αναψυχής. Είναι λοιπόν αναγκαίο να στηριχθεί η δραστηριότητα του ομίλου, να μελετηθούν και να υλοποιηθούν σύγχρονες υποδομές τόσο για την ιστιοπλοΐα όσο και για όλες τις δραστηριότητες του ναυταθλητισμού με σεβασμό στο ευαίσθητο οικοσύστημα της Παμβώτιδας.

Η Τατιάνα Καλογιάννη, μέλος του ιστιοπλοϊκού ομίλου η ίδια, συνεχάρη τους διοικούντες για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνουν και τις εν γένει δραστηριότητες του ομίλου και ακόμη για την πρωτότυπη παρουσία του ομίλου στην τελετή τερματισμού του και βράβευσης των αθλητών στον πρόσφατο  διεθνή ποδηλατικό γύρο.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ