Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 04:11
Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιουνίου 2023
Πολιτικό Ρεπορτάζ

Στα Γιάννενα τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Off

Στην πλατεία Μαβίλη θα πραγματοποιήσει την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου ανοιχτή πολιτική ομιλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο περιοδείας που θα πραγματοποιήσει στην Ήπειρο.

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο λόγω καιρού, οπότε και η εκδήλωση θα μεταφερθεί σε κλειστό χώρο, θα πρόκειται για την πρώτη πολιτική ομιλία σε ανοιχτό χώρο από πολιτικό αρχηγό των τριών πρώτων κομμάτων σε κοινοβουλευτική δύναμη, μετά από αρκετά χρόνια.

Νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Φιλιππιάδα όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην πόλη και σε επιχειρήσεις της περιοχής, ενώ από τα Ιωάννινα θα αναχωρήσει το βράδυ της Δευτέρας μετά την ομιλία.

Πρόγραμμα δράσης

Το απόγευμα της Τετάρτης η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα και οι υποψήφιοι βουλευτές ανέπτυξαν το κοινό πρόγραμμα δράσης για το προσεχές διάστημα μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση καθορίστηκαν οι περιοχές στις οποίες θα πραγματοποιηθούν περιοδείες κλιμακίων στελεχών, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές. Στην ίδια συνεδρίαση έγινε και αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της 21ης Μαΐου για το νομό Ιωαννίνων και τονίστηκε, ότι «τα δεδομένα της κάλπης είναι καταλυτικά και αποδεικνύουν ότι η Νέα Δημοκρατία έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή, να τρέξει πιο γρήγορα στον δρόμο της προόδου, στον δρόμο των τολμηρών μεταρρυθμίσεων. Και γι’ αυτό χρειάζεται οριστική κυβερνητική λύση στον τόπο, ώστε η Ελλάδα να έχει το συντομότερο δυνατόν ένα έμπειρο χέρι στο τιμόνι της», αναφέρεται στην ανακοίνωση της τοπικής Ν.Δ.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ