Τελευταία Νέα

Στους επαρχιακούς δρόμους μιας ξεχασμένης χώρας
Τα του Καίσαρος…
Επιτέλους, κάτι κινείται στον ΠΑΣ
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Μονιμοποίηση συμβασιούχων και προσλήψεις στις δομές
ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Απολογισμοί και ευχαριστίες την επόμενη ημέρα
Ξεκίνησε τις προπονήσεις στα Γιάννενα η Εθνική Μπάσκετ Γυναικών
Προβληματισμοί για το ωράριο λειτουργίας του ΣΜΑ
Φθηνότερα εισιτήρια, περισσότερα δρομολόγια
Πάνω από 535.000 αιτήσεις για περίπου 900.000 voucher
Επιστρέφει το Θερινό Μαντείο στη Δωδώνη
Αντιμετώπιση της σεξουαλικής βίας και του βιασμού στην Ελλάδα
Παράταση για τη λειτουργία του ΧΥΤΥ Ελληνικού
Έκθεση φωτογραφίας του Γιάννη Ζινδριλή
ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 14-16 ΙΟΥΝΙΟΥ Συνέδριο για την εκπαίδευση και τη Διά Βίου Μάθηση
Το Ζωγράφειο Σχολείο υποδέχθηκε εκπαιδευτικούς από την αδελφοποιημένη πόλη Schwerte
Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 12:05
Τελευταία Ενημέρωση: 23 Ιουνίου 2023
Επικαιρότητα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ Η Πάτρα γνώρισε από κοντά την Ηπειρο

Off

Η πόλη της Πάτρας ήταν μετά τη Λάρισα, ο επόμενος σταθμός προβολής του τουριστικού προορισμού «Ήπειρος», στο πλαίσιο των δράσεων του έργου:  «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου». 

Η «τουριστική αγορά» της Δυτικής Ελλάδος  είναι μια από τις  προτεραιότητες των επιχειρηματιών της Ηπείρου για τουρισμό όλο το χρόνο καθώς ήδη η Ήπειρος αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για σχολικές εκδρομές, για εορταστικά τριήμερα, αλλά και για καλοκαιρινές διακοπές. Στην αύξηση  της επισκεψιμότητας ανάμεσα στις δύο περιφέρειες συμβάλλει και η γρήγορη πλέον οδική πρόσβαση μέσω της Ιόνιας οδού.

Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας και απευθυνόταν στα ταξιδιωτικά γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  αλλά και στους Συλλόγους και Φορείς που εδρεύουν στην Πάτρα.

Επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Αγνή Νάκου, η οποία μετέφερε στους προσκεκλημένους τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ και τους προσκάλεσε να επισκεφθούν σύντομα την Ήπειρο, για να γνωρίσουν την Ηπειρωτική φύση, τα αξιοθέατα, τα μνημεία, τον πολιτισμό, αλλά και τους ανθρώπους της.

«Τα τελευταία χρόνια- ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Νάκου-  όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες, Έλληνες αλλά και ξένοι, που αναζητούν κάτι έξω από τα συνηθισμένα, ανακαλύπτουν τις κρυμμένες ομορφιές της περιοχής μας, που  πραγματικά εκπλήσσουν πολλούς επισκέπτες.  Η Ήπειρος έχει τις δικές της όμορφες και καθαρές παραλίες, αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικά μνημεία,  ενώ σε μικρές αποστάσεις μπορεί ο καθένας να μεταβεί από τη θάλασσα σε ορεινά τοπία της Πίνδου, σε παραδοσιακά πέτρινα κτίρια, να χαρεί ένα ξεχωριστό φυσικό περιβάλλον που συνυπάρχει αρμονικά με τον κατά τόπους ιδιαίτερο λαϊκό πολιτισμό των κατοίκων της.  Η Ήπειρος είναι πραγματικά ένας προορισμός για όλες τις εποχές».

Στοχευμένη παρουσίαση της Ηπείρου έκανε η   Διευθύντρια Τουρισμού Ηπείρου Ιουλία Μαρκούλα, παρουσιάζοντας  με φωτογραφικό υλικό κάθε γωνιά της Ηπείρου, προτείνοντας πακέτα διαδρομών για city break, τριήμερα και πενθήμερα, για τις πολλές και διαφορετικές επιλογές που προσφέρει η Ήπειρος ως προορισμός διακοπών για όλες τις εποχές του χρόνου.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλογου Πάτρας Αλέξανδρος Χάιδας,.

Μετά την παρουσίαση, οι συμμετέχοντες ταξιδιωτικοί πράκτορες, Σύλλογοι και Φορείς δικτυώθηκαν με τους εκπροσώπους από την Ήπειρο κατά τη διάρκεια του Ηπειρώτικου cocktail που προσφέρθηκε.   

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ