Αθλητικά

Εξετάσεις από σήμερα, στο γήπεδο από Δευτέρα

Off

Σχεδόν στο σύνολό τους οι παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ βρίσκονται ήδη στη βάση τους, έχοντας επιστρέψει από τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τους τελευταίους να αναμένονται το αργότερο, το Σάββατο.

Από σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή οι παίκτες του ΠΑΣ θα περάσουν σε γκρουπ να κάνουν τις αιματολογικές εξετάσεις ενώ το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά. Οι προπονήσεις θα αρχίσουν τη Δευτέρα στο κεντρικό γήπεδο του ΠΕΑΚΙ όπου και θα προπονείται η ομάδα μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αφού τότε αναμένεται να είναι έτοιμο το νέο βοηθητικό, στο οποίο οι εργασίες εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς.

Ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο κάποιοι παίκτες να βρεθούν στο ΠΕΑΚΙ για κάποιες χαλαρές προπονήσεις με τον γυμναστή κ. Ντουρουντό.

Ο Θαν. Στάικος ολοκλήρωσε σύμφωνα με πληροφορίες τις συζητήσεις με τους υποψήφιους βοηθούς του και εκτός απροόπτου μέχρι αύριο θα έχει ανακοινωθεί το όνομα του άμεσου βοηθού του.

Οι αποδεσμεύσεις

Στην «πρώτη» προπόνηση της ομάδας λογικά, θα δώσουν το παρών όλοι οι παίκτες καθώς δεν έχουν γίνει, ακόμη τουλάχιστον, αποδεσμεύσεις. Ο Ρουμάνος Ράντου που δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του δε θα βρίσκεται στα Γιάννενα και ίσως και ο Σταματελόπουλος, ενώ συγκεχυμένη είναι ακόμη η κατάσταση με τους Μπιλμπάο και Νίνη που λογικά, θα βρίσκονται κι αυτοί στο ΠΕΑΚΙ τη Δευτέρα.

Μεταγραφές

Η λογική λέει πως ανακοινώσεις για την απόκτηση παικτών θα γίνουν στην πορεία, αφού οριστικοποιηθούν και οι αποδεσμεύσεις, όμως μέχρι την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία, θα έχουν ανακοινωθεί και θα έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα οι νέοι παίκτες ώστε να ακολουθήσουν την αποστολή. Η περίπτωση του τερματοφύλακα Ανέστη, που «έπαιξε» για τον ΠΑΣ την Τρίτη δε φαίνεται να έχει πιθανότητες με τους Γιαννιώτες να έχουν συμφωνήσει με τον Κλέιμαν, περιμένοντας όμως και αυτοί την καθαρογραφή της αθωωτικής απόφασης του Ισραηλινού τερματοφύλακα, για την καταγγελία κακοποίησης σε βάρος του, διαφορετικά, στον ΠΑΣ θα το σκεφτούν να προχωρήσουν…

Φιλικά παιχνίδια

Στην Πολωνία θα γίνουν δύο – τρία φιλικά παιχνίδια με ομάδες που θα βρίσκονται για προετοιμασία στην περιοχή, ενώ με την επι­στροφή στην Ελλάδα θα γίνουν τουλάχιστον τρία ακόμη. Το ένα από αυτά οριστικοποιήθηκε και θα είναι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στις 13 Αυγούστου, εφόσον φυσικά η κλήρωση του πρωταθλήματος που θα γίνει στις 17 Ιουλίου δε φέρει αντιμέτωπους τους δύο ποδοσφαιρικούς εκπροσώπους της Δυτ. Ελλάδας τις πρώτες αγωνιστικές.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ