Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 09:59
Τελευταία Ενημέρωση: 11 Ιουλίου 2023
Επικαιρότητα

Στο επίκεντρο το Open Mall Άρτας

Off

Εκδήλωση οργάνωσαν από κοινού η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου και ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας για την επίσημη παρουσίαση της πρότασης της Τράπεζας για συνεργασία των δύο φορέων, στο πλαίσιο της μελλοντικής λειτουργίας του Ανοιχτού Εμπορικού Κέντρου Άρτας.

H εκδήλωση έγινε την Τετάρτη, στο Επιμελητήριο Άρτας, όπου παρευρέθηκαν επιχειρηματίες της Περιφέρειας, εκπρόσωποι του Δήμου Αρταίων και στελέχη της Τράπεζας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας & Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Άρτας Δημήτριου Χουλιάρα, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τόνισε τη σημαντική παρουσία της Τράπεζας Ηπείρου στην πόλη της Άρτας, αναφέροντας την ικανοποίησή του για την από κοινού προσπάθεια με την Τράπεζα του τόπου μας στη δημιουργία και την υποστήριξη των πρότυπων ανοικτών κέντρων εμπορίου (Open Mall) στην Ήπειρο.

Τον χαιρετισμό του απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άρτας Ιωάννης Γκολομάζος, ο οποίος εξήρε τη δραστηριότητα της Τράπεζας Ηπείρου κατά τη δύσκολη περίοδο των τελευταίων ετών.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Κωνσταντίνος Ζωνίδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες αυτής της πρωτοβουλίας και σημείωσε ότι η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική της Τράπεζας Ηπείρου για την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας τους, την ανάπτυξή τους και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο Ιωάννης Τσαβδαρίδης, Σύμβουλος Διοίκησης της Τράπεζας Ηπείρου, ο οποίος μίλησε για τη λειτουργία και τα πλεονεκτήματα ενός Open Mall, σημειώνοντας ότι ένα Ανοιχτό Εμπορικό Κέντρο σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει ένα σύγχρονο τραπεζικό μοντέλο (Smart Banking, Smart Shopping, Smart Pay και Smart City), δημιουργεί ένα οικοσύστημα με πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία και επιχειρηματικότητα.

Επιπλέον, παρουσιάστηκαν τα χρηματοδοτικά εργαλεία και οι ψηφιακές διευκολύνσεις που παρέχει η Τράπεζα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τόπου, με στόχο τη στήριξη της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της οικονομικής μεγέθυνσης.

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ