Αθλητικά

Η ώρα της αναχώρησης για Πολωνία

Off

Στη μία το μεσημέρι αναχωρεί η αποστολή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα.

Οι Γιαννιώτες θα κάνουν το πρωί την τελευταία τους προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ στις 8.30 και το μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό την Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσει.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο ΠΑΣ «πετά» για την Πολωνία όπου στην πόλη Βάρκα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και εκεί θα δώσει και τα πρώτα τρία φιλικά παιχνίδια, με ομάδες που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Το ενδιαφέρον φυσικά στην παρούσα φάση βρίσκεται στους παίκτες που θα «κοπούν» από την αποστολή της ομάδας, καθώς εκτιμάται ότι έτσι θα δοθεί και μία σαφής εικόνα για τις πρώτες επιλογές του κ. Στάικου για τους παίκτες που είτε δεν τους υπολογίζει είτε προτείνει να δοθούν σε άλλες ομάδες ως δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Χθες πραγματοποιήθηκε μόνο πρωινή προπόνηση με έμφαση στην αμυντική τακτική. Το πρόγραμμα είχε παιχνίδι ενεργοπαθητικό οκτώ εναντίον τεσσάρων, για να ακολουθήσει παιχνίδι τακτικής. Για το τελευταίο στάδιο υπήρξε παιχνίδι έντεκα κόντρα σε έντεκα.

Μίνα, Σούλης και Μπάλαν έμειναν και πάλι εκτός, ενώ ο Κλέιμαν έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Και οι τέσσερις πάντως θα ακολουθήσουν την αποστολή για την Πολωνία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Προσθήκες στην Πολωνία

και η «επιστροφή» Τζίμα

Στα μεταγραφικά δεν υπάρχει κάποιο νεότερο με τον ΠΑΣ να συζητά με δύο βασικούς στόχους για την αριστερή πτέρυγα εκεί όπου αναζητά έναν φουλ μπακ και έναν αριστερό μεσοεπιθετικό για τις θέσεις των Πήλιου και Μορέιρα αντίστοιχα που αποχώρησαν από την ομάδα. Η αγορά της Λατινικής Αμειρκής είναι στο προσκήνιο για τον ΠΑΣ που έχει τσεκάρει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις πλην όμως καμία δεν είναι «κλεισμένη». Η προσπάθεια γίνεται πάντως, ώστε αν όχι και οι δύο, τουλάχιστον ο ένας να ενσωματωθεί με την ομάδα στην Πολωνία.

Το περισσότερο «φρέσκο» νέο πάντως έχει να κάνει με την περίπτωση του Παν. Τζίμα που αγωνίστηκε ως δανεικός πέρυσι από τον ΠΑΟΚ και φέτος ακολούθησε την προετοιμασία του «δικεφάλου του Βορρά». Από τα ρεπορτάζ ωστόσο προκύπτει, ότι ο Τζίμας δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Λουτσέσκου και ότι ο ίδιος ενδιαφέρεται να επιστρέψει στον ΠΑΣ. Ο Θαν. Στάικος είναι θετικός σε αυτήν την προοπτική και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις, με τον ΠΑΣ πάντως να επιθυμεί τον Τζίμα ως ελεύθερο και όχι με τη μορφή του δανεισμού και τον παίκτη επίσης να έχει την ίδια επιθυμία. Το πιθανότερο είναι ο Τζίμας να επιστρέψει στον ΠΑΣ, παρότι ενδιαφέρεται και ο Πανσερραϊκός, με τον νεαρό επιθετικό πάντως να προτιμά τον «Άγιαξ της Ηπείρου», όπου είχε σημαντική συμβολή στην περσινή δύσκολη σεζόν.

Μπορεί να φανεί

καλή η κλήρωση

Οι κληρώσεις των αγώνων επί της ουσίας, ελάχιστη σημασία έχουν καθώς όλοι παίζουν απέναντι σε όλους. Όμως σε αντίθεση με την περσινή χρονιά που ο ΠΑΣ «έβγαλε» όλο τον πρώτο γύρο παίζοντας στην αρχή εκτός έδρας με τους «μεγάλους», γνωρίζοντας μόνον ήττες, φέτος η κλήρωση τα έφερε τελείως αντίθετα. Έτσι, οι Γιαννιώτες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους αλλά και το ότι οι ομάδες στην αρχή δε θα είναι ακόμη έτοιμες και να πάρουν έτσι κάποιους βαθμούς, που δεν είναι σε εκείνους που υπολογίζονται ως απαραίτητοι για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ