Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 05:00
Τελευταία Ενημέρωση: 31 Ιουλίου 2023
Επικαιρότητα

ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ Το κράτος δίπλα σε κάθε πολίτη

Off

Τον προγραμματισμό των δράσεων σε θέματα Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων παρουσίασε στον Πρωθυπουργό την Παρασκευή η ηγεσία Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Η Υφυπουργός Μαρία Κεφάλα αναφέρει: «Με την Υπουργό κα Ζαχαράκη και τους Γενικούς Γραμματείς θα εργαστούμε και θα συνεργαστούμε για να διασφαλίσουμε ότι όλες και όλοι οι συμπολίτες μας θα ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, θα έχουν ίσες ευκαιρίες σε όσα δικαιούνται και σε όσα επιδιώκουν.

Η ελληνική κοινωνία είναι από την ιστορία της συμπεριληπτική, όμως η διαφορετικότητα γεννά πάντα εντάσεις. Εμείς θα εργαστούμε για να προστατέψουμε τον καθένα και την καθεμία από τις νέες, αλλά και τις πιο επίμονες διακρίσεις.

Θα εργαστούμε για την ισότιμη αξιοποίηση των γυναικών σε θέσεις ευθύνης και γενικότερα για την ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή των γυναικών στη δημόσια ζωή.Και βέβαια για ένα κράτος, το οποίο θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη, ιδιαίτερα στους πιο ευάλωτους. Στόχος μας είναι κανείς να μην μείνει πίσω. Όλοι μαζί μπροστά. Σταθερά και Τολμηρά. Όπως εξάλλου δεσμευθήκαμε στον ελληνικό λαό».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ