Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 04:58
Τελευταία Ενημέρωση: 22 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα

Ζημιές με βανδαλισμούς στον Παιδικό Σταθμό Λογγάδων

Off

Βανδαλισμοί έγιναν για άλλη μια φορά σε Παιδικό Σταθμό του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.». Πρόκειται για τον Παιδικό Σταθμό Λογγάδων, όπου άγνωστοι εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του Σταθμού και στο εσωτερικό του και προκάλεσαν ζημιές, αλλά και κλοπές σε εκπαιδευτικό υλικό του Σταθμού σύμφωνα με την ανακοίνωση του οργανισμού.

Σημειώνεται ότι ενημερώθηκε η Αστυνομία που διενήργησε επιτόπια καταγραφή και έρευνα και έχει κατατεθεί μήνυση κατ’ αγνώστων.

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» «θεωρεί απαράδεκτες και επικίνδυνες τέτοιου είδους συμπεριφορές. Λυπούμαστε ιδιαίτερα για το περιστατικό διότι η καταστροφή δημόσιας περιουσίας, δείχνει κυρίως την έλλειψη παιδείας και την αντικοινωνική συμπεριφορά, των ατόμων που προκαλούν τέτοιου είδους φθορές.

Απευθύνουμε έκκληση, ώστε ο καθένας μας και όλοι μαζί, να γίνουμε φύλακες της περιουσίας που ανήκει στους δημότες και δη στα παιδιά, τόσο για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των παιδιών μας, όσο και για την πραγματική οικονομική ζημία, που ο Δήμος και η κοινωνία καλείται να αποκαταστήσει κάθε φορά.

Το πρόβλημα αυτό είναι βαθειά κοινωνικό και πιστεύουμε ότι θα λυθεί εάν συμβάλλουν και οι οικογένειες αυτών των παιδιών με την σωστή διαπαιδαγώγηση τους και την απασχόλησή τους σε δημιουργικές και χρήσιμες δραστηριότητες», καταλήγει η ανακοίνωση του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ