
Το πρώτο εξοπλισμένο «Δημοτικό Πάρκο Κοινωνικοποίησης και Άθλησης Σκύλων» απέκτησε η Άρτα. βρίσκεται στο Παραποτάμιο Πάρκο, στον δρόμο προς Βλαχέρνα και εγκαινιάστηκε το προηγούμενο διάστημα.
Πρόκειται για έναν ειδικό, περιφραγμένο χώρο, χωρισμένο σε δύο μέρη: ένα για μεγαλόσωμα και ένα για μικρόσωμα σκυλιά, τα οποία μέσα στην περιφραγμένη έκταση, μπορούν με ασφάλεια να παίζουν ελεύθερα, να εκτονώνονται και να ασκούνται στις ειδικές κατασκευές που είναι τοποθετημένες στον χώρο. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος με περίφραξη περιλαμβάνει και ξύλινες κατασκευές για παιχνίδια (ανάβαση, κατάβαση, ισορροπία).
Σύμφωνα με τον Δήμο, ο καθαρισμός του πάρκου θα είναι τακτικός και στον χώρο υπάρχει βρύση και καλαθάκια για την περισυλλογή των ακαθαρσιών των σκύλων.
Η Δημοτική Αρχή θέλει να υπενθυμίσει ακόμα πως στο επίσημο site του Δήμου, (https://www.arta.gr/katafygio-adespoton-zoon) υπάρχει και η δυνατότητα γνωριμίας με αδεσποτάκια που φιλοξενούνται από τον Δήμο και ψάχνουν το νέο τους σπίτι.
Related Posts
-
15 Σεπτεμβρίου 2023 -
30 Αυγούστου 2023 Γλυπτό του Θ. Παπαγιάννη στο σιντριβάνι της πλατείας της Άρτας
-
30 Αυγούστου 2023 Νέα άσφαλτος σε Βάλτο Βίγλας, Ράχη και Άγιο Σπυρίδωνα
-
9 Αυγούστου 2023 Να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στα εσπεριδοειδή Άρτας
-
9 Αυγούστου 2023 100 χιλ. στον Δήμο Αρταίων για τις ζημιές
-
18 Ιουλίου 2023 Φυτεία χασίς με «προστασία» από κάμερες παρακολούθησης
Κατηγορίες
- Επικαιρότητα(17.138)
- Πολιτικό Ρεπορτάζ(465)
- Ελλάδα(110)
- Οικονομία(1)
- Πολιτισμός(3.726)
- Εκδηλώσεις(1.336)
- Ήπειρος(1.905)
- Αθλητικά(2.528)
Αρθρογραφία
Είσοδος