Επικαιρότητα

Σε τροχιά κατασκευής το γυμναστήριο Ελεούσας

Off

Το κλειστό γυμναστήριο Ελεούσας μπαίνει σε τροχιά κατασκευής μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης το πρωί της Τετάρτης από το Δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας παρουσία του εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού και νεολαίας Γιώργου Λαδά και του Πρόεδρου της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Φώτη Ράρρα.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.558.000 € χρηματοδοτείται από πιστώσεις της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ζίτσας.

«Επιτέλους μετά τα εμπόδια και τις παλινωδίες που δημιουργήθηκαν στην έκδοση της σχετικής οικοδομικής άδειας λόγω της πανδημίας καθώς και στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού λόγω των συνεχών αναπροσαρμογών στις τιμές των οικοδομικών υλικών  είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράφουμε σήμερα με τον ανάδοχο τη σύμβαση κατασκευής ενός εμβληματικού έργου για ολόκληρο το Δήμο Ζίτσας» αναφέρει ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος και προσθέτει: «Από την αρχή της θητείας μας ως Δημοτική Αρχή διαχρονικά και από όλες τις κυβερνήσεις προσπαθούσαμε να εξασφαλίσουμε τις σχετικές πιστώσεις από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Όμως με την αμέριστη συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση του 1,5 και πλέον εκατομμυρίου ευρώ, που χρειαζόμαστε για την υλοποίησή του. Σήμερα λοιπόν αισθανόμαστε διπλά υπερήφανοι που ξεπεράσαμε τα εμπόδια και η νεολαία του Δήμου θα αποκτήσει ένα σύγχρονο αθλητικό χώρο».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ