Τελευταία Νέα

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 09:56
Τελευταία Ενημέρωση: 08 Σεπτεμβρίου 2023
Πολιτικό Ρεπορτάζ

Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Off

Την αναβολή της εκλογής προέδρου εξέταζε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που συνεδρίαζε χτες το βράδυ.

Το θέμα της αναβολής εξετάζεται μετά τις καταστροφές από τις πλημμύρες και τα μεγάλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Πιθανά είναι και τα προβλήματα στην ψηφοφορία στις πληγείσες περιοχές. Σε περίπτωση αναβολής θα μεταφερθούν την άλλη Κυριακή.

Κάλεσμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία απεύθυνε η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη το μεσημέρι της Πέμπτης ενώ τις λεπτομέρειες για την διεξαγωγή των εκλογών και τα εκλογικά τμήματα έδωσαν ο συντονιστής Σάββας Δημητριάδης και ο αναπληρωτής συντονιστής Πέτρος Παλάσχας.

Η κα Τζούφη έκανε λόγο για εκλογές «άμεσης δημοκρατίας» και αναφέρθηκε στις προτάσεις που κατέθεσαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι υποψήφιοι για την προεδρία.  «Να ανασυγκροτηθεί το κόμμα,  να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου ξανά. Να διδαχτούμε από τα θετικά του παρελθόντος να δούμε τα σφάλματα και να ακολουθήσουμε μια νικηφόρα πορεία. Σε όλες τις συγκεντρώσεις υπήρξε ενδιαφέρον. Καλούμε όλο το κόσμο να συμμετάσχει ώστε οι εκλογές να βρουν το ΣΥΡΙΖΑ μαχητικό και δυνατό», είπε μεταξύ άλλων ενώ τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ βρίσκεται σε μια καμπή, αλλά οφείλουν όλοι να συνδέσουν το παρελθόν με το μέλλον και να προχωρήσουν.

Ο Σάββας Δημητριάδης εξήγησε ότι στόχος είναι η ενεργοποίηση της κοινωνίας: «να γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού πολιτικό γεγονός πέρα από στενά κομματικά όρια. Το χρωστάμε γιατί ο κόσμος μας ανέδειξε στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Καλούμε όλους να συμμετέχουν μαζικά», κατέληξε.

Τέλος ο αναπληρωτής συντονιστής Πέτρος Παλάσχας αναφέρθηκε στην διαδικασία.

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ