Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 04:40
Τελευταία Ενημέρωση: 15 Σεπτεμβρίου 2023
Επικαιρότητα

Μηνύματα αισιοδοξίας από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Off

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου εξέπεμψαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Θωμά Μπέγκα, που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης παρουσία πλήθους υποστηρικτών της παράταξης.

Εκτός από τους υποστηρικτές της παράταξης, παρόντες και παρούσες ήταν σχεδόν το σύνολο τω υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της παράταξης, ενώ συγκινητική ήταν και η προσφορά τους σε είδη πρώτης ανάγκης τα οποία συγκεντρώθηκαν για τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία.

Ο κ. Μπέγκας στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους παριστάμενους χαρακτήρισε το εκλογικό κέντρο ως το ορμητήριο της παράταξης στην πορεία προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, καθώς τα στελέχη της θα ξεκινούν από αυτό για να απευθύνονται επικοινωνώντας τις θέσεις της στην τοπική κοινωνία.

«Είμαστε η μεγαλύτερη παράταξη του δήμου με βαρύ παρελθόν, παρόν και μέλλον. Οι πολίτες πλέον μπορούν να συγκρίνουν και να αποφασίσουν. Με αλληλεγγύη μεταξύ μας, ενωμένοι σα γροθιά, χέρι – χέρι με την κοινωνία είμαι σίγουρος ότι θα βγούμε νικητές από αυτή τη μάχη», ανέφερε ο κ. Μπέγκας.

«Όχι στη χαλαρή ψήφο»

Ο Μανώλης Καπελίδης, εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα μετέφερε την οδύνη και τα συλλυπητήρια της παράταξης στους συγγενείς και φίλους των συμπατριωτών μας που έχασαν τους ανθρώπους τους στη Θεσσαλία και ευχήθηκε ταχεία αποκατάσταση στις πληγείσες περιοχές και στους πληγέντες.

Η παράταξη ανέλαβε την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης ειδών με μεγάλη ανταπόκριση από τα στελέχη της και όχι μόνο.

«Με αφορμή αυτή την ανείπωτη καταστροφή για τη Θεσσαλία, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, βρισκόμενοι μπροστά στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου πρέπει όλοι μας να δούμε ότι η εκλογή της δημοτικής αρχής δεν είναι και δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με χαλαρότητα, γιατί οι αυτοδιοικητικές αρχές που θα εκλεγούν, όπως και οι κυβερνήσεις που εκλέγονται καθορίζουν τόσο το μέλλον των πόλεων μας, όσο και το μέλλον της χώρας μας και συνεπώς και το μέλλον του καθενός από εμάς.

Για αυτό καλούμε το σύνολο των συμπολιτών και συνδημοτών μας και ιδίως τις νέες και τους νέους να συμμετέχουν μαζικά στις επερχόμενες εκλογές και να μην αφήσουν να καθορίζεται το μέλλον και ο τόπος μας από μειοψηφίες. Η αποχή δεν είναι λύση. Δεν πρέπει μπροστά στα όποια αδιέξοδα και στις δυσκολίες να αφήσουμε να υπερισχύσει η αντίληψη ότι είναι όλοι ίδιοι, γιατί δεν είμαστε και δεν είναι όλοι ίδιοι με την κακή έννοια της λέξης», ανέφερε ο κ. Καπελίδης για να μιλήσει στη συνέχεια για την παράταξη και το θετικό αποτύπωμά που άφησε όπως είπε την περίοδο 2014-2019 όταν διοίκησε τον δήμο Ιωαννιτών.

«Η δημοτική αρχή του Θωμά Μπέγκα παρέδωσε ένα δήμο δίχως χρέη, με μεγάλο πλεόνασμα στα ταμεία του και με σχεδιασμό μεγάλων και εμβληματικών έργων. Το δεύτερο είναι η πληρότητα και η μεγάλη ανανέωση του ψηφοδελτίου μας, το οποίο αποτελείται τόσο από παλαιούς έμπειρους υποψηφίους, γυναίκες και άνδρες, αλλά και από νέες και νέους υποψηφίους, με γνώσεις, νέες απόψεις, σύγχρονες αντιλήψεις και πρωτίστως διάθεση για προσφορά.

Είμαστε η μεγαλύτερη, η πληρέστερη, η ικανότερη, αλλά και η καλύτερη  αυτοδιοικητική παράταξη με επικεφαλής τον Θωμά Μπέγκα. Τις τύχες του δήμου και των δημοτών πρέπει να τις διαχειριστούν πρόσωπα ικανά με πρόταγμα τις δημοκρατικές διαδικασίες και πάνω από όλα τη διαφανή χρήση των δημοτικών πόρων και των οικονομικών του δήμου και όλα τα παραπάνω η παράταξή μας τα απέδειξε στην πράξη και σαν μελλοντική δημοτική αρχή, θα φανεί καλύτερη από το παρελθόν και αντάξια της εμπιστοσύνης των δημοτών», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Καπελίδης.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ