Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 05:06
Τελευταία Ενημέρωση: 29 Σεπτεμβρίου 2023
Επικαιρότητα

ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ Ο Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Αναμένονται τελικές εγκρίσεις για το υδατοδρόμιο

Off

Οι τελικές εγκρίσεις από τα υπουργεία αναμένονται για να προχωρήσει το υδατοδρόμιο.

Το θέμα τέθηκε στις συναντήσεις με τους κατοίκους του Περάματος που είχε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου καθώς και υποψήφιοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση όλης της διαδικασίας για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου από τις υπηρεσίες του Δήμου σημειώνοντας ότι απομένουν οι τελικές εγκρίσεις από τα αρμόδια υπουργεία. Υπογράμμισε ότι για την Δημοτική Αρχή η λειτουργία του υδατοδρομίου είναι προτεραιότητα καθώς θα συμβάλλει σημαντικά στην τουριστική ανάπτυξη.

Επίσης αναφέρθηκε στα έργα που ολοκλήρωσε η ΔΕΥΑΙ στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Περάματος όπως και στην μεγάλη παρέμβαση που γίνεται στον βιολογικό. Η νέα μονάδα, η απομάκρυνση της λυματολάσπης και η μονάδα για την ξήρανσή της που έχει ενταχθεί προς χρηματοδότηση, είναι παρεμβάσεις μείζονος σημασίας που αναβαθμίζουν το περιβάλλον και συμβάλλουν στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Η στοχευμένη εξωστρέφεια που ακολουθήθηκε από την Δημοτική Αρχή άφησε το αποτύπωμά της και στο Πέραμα με αύξηση της επισκεψιμότητας στο Σπήλαιο κατά 30%,

Ο Δήμαρχος συζήτησε με τους κατοίκους για τα έργα που πρέπει να προτεραιοποιηθούν τα επόμενα χρόνια και ζήτησε την εμπιστοσύνη τους στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και την στήριξη της παράταξης.

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου και υποψήφιοι της παράταξης επισκέφθηκαν ακόμα το Νοσοκομείο Χατζηκώστα. Συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Σπύρο Δερδεμέζη και εργαζόμενους στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Ο κ. Παπαγεωργίου εξήρε τη συνεισφορά τους τόσο στο διάστημα της πανδημίας όσο και σε καθημερινή βάση και τόνισε ότι η δημόσια υγεία, ως βασικός πυλώνας του κράτους, θα πρέπει να ενισχυθεί τόσο με το απαιτούμενο προσωπικό όσο και με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ