Επικαιρότητα

ΖΩΗΣ ΓΑΛΑΤΑΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΣΟΥΡΑΣ Κοινή προεκλογική συγκέντρωση για την Αριστερή Παρέμβαση

Off

Την κοινή κεντρική προεκλογική τους συγκέντρωση πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της πόλης, οι παρατάξεις της Αριστερής Παρέμβασης στην Ήπειρο και στον δήμο Ιωαννιτών αντίστοιχα, με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ζώη Γαλατά και τον υποψήφιο δήμαρχο Ιωαννίνων Χρήστο Πατσούρα αντίστοιχα.

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές στην Περιφέρεια και στον δήμο Ιωαννιτών οι δύο παρατάξεις που συγκροτήθηκαν ως ένας συντονισμός αριστερών Ριζοσπαστικών Αντικαπιταλιστικών Κινήσεων με τις ομιλίες των επικεφαλής τους επικέντρωσαν στα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στην πράξη όμως η συντριπτική πλειονότητα του Ηπειρωτικού λαού, αδυνατώντας όπως ανέφεραν να ανταπεξέλθουν στο ολοένα αυξανόμενο κόστος ζωής και διαβίωσης. Ουσιαστικά όπως ανέφεραν τόσο ο κ. Γαλατάς, όσο και ο κ. Πατσούρας ο αγώνας πλέον γίνεται για την επιβίωση με όρους που δυσκολεύουν καθημερινά και γίνονται χειρότεροι για τους περισσότερους με την κοινωνία να φτωχοποιείται.

Σε πολιτικό επίπεδο ο στόχος των δύο παρατάξεων σε Περιφέρεια Ηπείρου και δήμο Ιωαννιτών αντίστοιχα δεν είναι άλλος από την είσοδο στο περιφερειακό και στο δημοτικό συμβούλιο, με το ποσοστό του 3% να καθορίζει τη δυνατότητα εκπροσώπησης για μία διαφορετική φωνή στα κορυφαία συλλογικά όργανα της Περιφέρειας Ηπείρου και του μεγαλύτερου δήμου της Ηπείρου αντίστοιχα. Για αυτόν το λόγο άλλωστε ανέφεραν ότι ο εκλογικός Νόμος είναι κομμένος και ραμμένος στο πλαίσιο διευκόλυνσης των οικονομικά ισχυρών και των μηχανισμών εξουσίας που αντλούν τη βασική δύναμή τους από ισχυρά οικονομικά συμφέροντα και καταναγκασμούς. «Στόχος τους είναι να αποκλείσουν με αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις κάθε ενοχλητική αγωνιστική φωνή», ανέφερε ο κ. Πατσούρας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ