Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 05:27
Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτωβρίου 2023
Επικαιρότητα

Στις Διεθνείς Εκθέσεις WTM 2023 και Philoxenia

Off

Με τη συμμετοχή σε δύο μεγάλες Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού συνεχίζεται το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο  (WTM) από 6 έως 8 Νοεμβρίου και η δεύτερη στη Θεσσαλονίκη  (Philoxenia) από 10 έως 12 Νοεμβρίου.

Η Περιφέρεια Ηπείρου καλεί όσους επιχειρηματίες του κλάδου επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δύο Εκθέσεις να προβούν σε εκδήλωση ενδιαφέροντος στη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου.

Αναλυτικά στοιχεία:

•Στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού WTM 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί 6-8 Νοεμβρίου στο Λονδίνο  η Περιφέρεια Ηπείρου, θα συμμετάσχει ως συνεκθέτης με τον Ε.Ο.Τ. και στο περίπτερό της  θα φιλοξενήσει  στο περίπτερό της, όσους επιθυμούν να συμμετέχουν με φυσική παρουσία, κάτι που πρέπει να δηλώσουν μέσω συμπλήρωσης της προβλεπόμενης φόρμας και την αποστολή της στο  email: i.markoula@php.gov.gr ως την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου. Στο site της Έκθεσης (https://www.wtm.com/london/en-gb.html) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά με περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα λειτουργίας της Έκθεσης και μέσω του αναφερόμενου site να κάνουν την διαδικασία για να προμηθευτούν την κάρτα εισόδου τους. Σημειώνεται ότι η προμήθεια καρτών εισόδου είναι δωρεάν έως 31 Οκτωβρίου, ενώ από την 1η Νοεμβρίου το κάθε εισιτήριο θα στοιχίζει 45 λίρες.

Επίσης, η Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει  ενημερωτικό υλικό των Δήμων,  επιχειρήσεων και φορέων (40 τεμάχια ανά φορέα ή επιχείρηση), ώστε να διανεμηθεί στην έκθεση και το οποίο πρέπει να είναι στην αγγλική γλώσσα. Το υλικό  θα πρέπει να  παραδώσουν οι ενδιαφερόμενοι στο Τμήμα Τουρισμού στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, στο γραφείο 143, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και ώρα 13.00.   

•Στη Διεθνή Έκθεση Philoxenia,  η Περιφέρεια Ηπείρου   θα συμμετάσχει  με δικό της περίπτερο. Απαραίτητη προϋπόθεση, για συμμετοχή και φιλοξενία στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, είναι  η εκδήλωση  ενδιαφέροντος να γίνει μέσω της συμπλήρωσης της προβλεπόμενης φόρμας και την αποστολή της στο  email: s.lolis@php.gov.gr ως την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου.  Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με έντυπο ενημερωτικό υλικό ( έως 50 αντίτυπα), μπορούν να το αποστείλουν στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου (γραφείο 143) ως την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και ώρα  12.00 μ.μ. Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, θα πρέπει να προχωρήσουν στην προεγγραφή τους στο παρακάτω link και να παραλάβουν την ηλεκτρονική πρόσκληση/κάρτα εισόδου της PHILOXENIA η οποία είναι απαραίτητη για την είσοδο στο χώρο της Έκθεσης.

https://services.helexpo.gr/philoxenia2023reg.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ