Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 11:38
Τελευταία Ενημέρωση: 31 Οκτωβρίου 2023
Πολιτισμός

«13», η ετήσια έκθεση φωτογραφίας της Κα.Δρώ

Off

Η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας Κα.Δρώ με χαρά σας προσκαλεί στην ετήσια  έκθεση των μελών της  με τίτλο “13”. Τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα Τετάρτη στις 20:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Φιλιππιάδας (Παλαιό Δημαρχείο).

Η έκθεση θα διαρκέσει από την 1 έως τις 8 Νοεμβρίου και η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό με ώρες λειτουργίας 19:00-22:00 καθημερινά.

Η έκθεση με τίτλο «13»είναι το αποτέλεσμα του ομαδικού project παρουσίασης των πορτραίτων των μελών της τακτικής ομάδας της Κα.Δρώ. καθώς και του τμήματος αρχαρίων.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι : Γιώργος Γκαβάγιας, Κώστας Ευαγγέλου, Ιωάννα Θεοχαροπούλου, Ευάγγελος Καλύβας, Υβόννη Καραντζή, Χρήστος Κοσμάς, Λίνα Μαλέσκου, Μαρκέλλα Πανταζή, Χρήστος Ροντογιάννης, Βασίλης Σιαπέρας, Νίκη Σιάφη,  Γιώργος Σταύρος, Μπάμπης Χριστιάς. Για την έκθεση «13», αναφέρεται: Μπορεί η  φωτογραφία να ξεκίνησε ως μέσω μηχανικής απεικόνισης της πραγματικότητας, από τις απαρχές της όμως εξελίχθηκε σε μία μορφή τέχνης που δίνει στον εκάστοτε δημιουργό άπειρους τρόπους έκφρασης.  Για αυτή της την δυνατότητα και φυσικά με την εξέλιξη της τεχνολογίας, αποτελεί ίσως την πιο διαδεδομένη μορφή τέχνης στο ευρύ κοινό σήμερα.

Κατά τη σύνθεση της, ο δημιουργός έχει τη δυνατότητα να αποδώσει ιδέες, συναισθήματα, να τονίσει μηνύματα ή ακόμη και να τοποθετηθεί σε κάποιο κοινωνικό ζήτημα. Μπορεί να δώσει ξεκάθαρες, συγκεκριμένες πληροφορίες ή να αφήσει ανοιχτά παράθυρα για την αποκρυπτογράφηση της στον εκάστοτε «αναγνώστη», βάση των δικών του ιδεών και εμπειριών.

Έτσι λοιπόν, η φωτογραφική ομάδα Κα.Δρω., τη 13η χρονιά λειτουργίας της παρουσιάζει την ελεύθερη έκφραση δεκατριών από τα μέλη της, που προσδοκούν να μοιραστούν με τους «αναγνώστες» τη δική τους πραγματικότητα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ