Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 09:32
Τελευταία Ενημέρωση: 02 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα

Έκθεση ζωγραφικής του Λουκά Λούκα

Off

Στον εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής» θα παρουσιάσει έργα ζωγραφικής του ο Γιαννιώτης ζωγράφος Λουκάς Λούκας.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, και η έκθεση θα έχει διάρκεια από 12 έως 25 Νοεμβρίου με ώρες επίσκεψης καθημερινά 10  με 1 το πρωί και 6 ως 9 το απόγευμα.

Όπως λέει ο ίδιος ο ζωγράφος:

«Τα έργα μου είναι κατανοητά, προσφιλείς εικόνες από τοπία του χώρου μας, ανθρώπινα κορμιά, λουλούδια και νεκρές φύσεις, καμιά έκπληξη, τίποτα το μη αναμενόμενο πλην ενός πολύ σημαντικού για μένα: αναδημιουργώ τα έτοιμα δημιουργήματα της φύσης και των ανθρώπων με τον δικό μου αυθόρμητο ζωγραφικό τρόπο και επιμένω σ’ αυτήν την έκφραση γιατί την θεωρώ ταυτόσημη σε έννοια  με την ειλικρίνεια και την ελευθερία στην έκφραση χωρίς ακαδημαϊκές δεσμεύσεις.

Αυτό δεν αφορά μόνο στα τοπία και τους κοινούς χώρους, που μαζί μεγαλώσαμε, τα αγαπημένα μας Γιάννενα και γενικότερα της Ήπειρο. Αφορά σχεδόν σε όλα μου τα έργα, που είναι μια χρωματική ψυχική εξωστρέφεια για πράγματα που όλοι βλέπουμε. Ίσως και να ονειρευόμαστε ο κάθε ένας μας με τον δικό του τρόπο».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ