Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 04:19
Τελευταία Ενημέρωση: 02 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα

Όσοι πιστοί προσέλθετε στο Εκλογοδικείο…

Off

Χωρίς αλλαγές σε σχέση με αυτά που είχαμε ήδη δημοσιεύσει το προηγούμενο διάστημα, οριστικοποιήθηκαν και δημοσιεύθηκαν από το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων σε δημόσια συνεδρίαση, τα αποτελέσματα της κατανομής των εδρών στο νέο περιφερειακό συμβούλιο Ηπείρου.

Η Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου καταλαμβάνει 27 έδρες, το  Κοινό των Ηπειρωτών πέντε, η παράταξη Ήπειρος Όλον τέσσερις, όσες και η Λαϊκή Συσπείρωση, τρεις οι Ορίζοντες Ηπείρου και δύο έδρες η παράταξη ΦΩΣ.

Η διαδικασία για τους ενδιαφερόμενους προβλέπει τη δυνατότητα υποβολής ένστασης και προσφυγής στο Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων, ώστε να γίνει συνολική επανακαταμέτρηση των σταυρών και η απόφαση θα βγει από το Εκλογοδικείο. Η διαδικασία όμως είναι χρονοβόρα και για να ολοκληρωθεί θα απαιτηθεί διάστημα δύο περίπου ετών, επομένως στις αρχές Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί κανονικά η ορκωμοσία της νέας σύνθεσης του συμβουλίου με τους ανακηρυχθέντες περιφερειακούς συμβούλους της κάθε παράταξης.

Ποιοι εκλέγονται

Αναλυτικά η Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου εκλέγει 14 έδρες στα Ιωάννινα, πέντε στην Πρέβεζα και από τέσσερις σε Άρτα και Θεσπρωτία.

Στην ΠΕ Ιωαννίνων εκλέγονται οι: Νάκου-Δασούλα Αγνή, Σιαράβας Κωνσταντίνος, Γοργόλης Βασίλης, Τσιάρα Σταυρούλα, Περιστέρη Ελένη, Κίτσιος Κωνσταντίνος, Γαϊτανίδης Πρόδρομος-Μάκης, Γκαρτζονίκας Ηλίας, Λαζάνης Χάρης, Μητροκώστα Παναγιώτα, Αρλέτου Αικατερίνη, Γκογκάκη Μαρίνα, Παπαρούσης Χριστόδουλος-Άκης και Γιουγλής Θεόφιλος.

Στην ΠΕ Πρέβεζας εκλέγονται οι Στράτος Ιωάννου, Τάσος Δράκος, Ευάγγελος Τσοβίλης, Μιχάλης Σπυρέλης και Χρήστος Γούσης.

Στην ΠΕ Άρτας εκλέγονται οι: Βασίλης Ψαθάς, Αναστασία Σίμου, Νικόλαος Σπύρου και Ιωάννης Κατέρης.

Στην ΠΕ Θεσπρωτίας εκλέγονται οι: Θωμάς Πιτούλης, Νίκος Παπαγρηγορίου, Δημήτρης Γκαμπρέλας και Σταυρούλα Μπραίμη

Το Κοινό των Ηπειρωτών κερδίζει πέντες έδρες, δύο στα Γιάννενα με τους Γιάννη Στέφο και Χρ. Μαντά αντίστοιχα, στην Άρτα εκλέγεται ο Μάριος Τσίρκας, στη Θεσπρωτία η Παναγιώτα Αγγέλη και στην Πρέβεζα ο Θοδωρής Κορωναίος.

Η παράταξη Ήπειρος Όλον εκλέγει τέσσερις συμβούλους, τους Στεφ. Ζούμπα και Χ. Λιούρη στα Ιωάννινα, τον Άλκη Παπαχρηστάκη στην Άρτα και τη Μαρία – Τατιάνα Καράλη στην Πρέβεζα.

Δύο έδρες παίρνει η Λαϊκή Συσπείρωση στα Γιάννενα με τους Γ. Πρέντζα και Τίνα Ζέκα, μία στην Άρτα με τον Γεώρ. Αλιφατήρα και μία στην Πρέβεζα με τον Κων. Κωτσαντή.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου εκλέγουν τρεις συμβούλους, στα Γιάννενα τον Σπύρο Υφαντή, στη Θεσπρωτία τη Μάγδα Τάτση και στην Άρτα τον Δημήτρη Βασιλάκη.

Τέλος η παράταξη ΦΩΣ εκλέγει τον Λάμπρο Γεωργόπουλο στα Γιάννενα και τον Μάξιμο Γεωργόπουλο στην Άρτα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ