Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 03:52
Τελευταία Ενημέρωση: 02 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα

Κινητοποιήσεις για τα προβλήματα στην Υγεία

Off

Σε κινητοποιήσεις προχώρησαν οι Υγειονομικοί μπροστά στα μεγάλα προβλήματα στην Υγεία. Στα Γιάννενα η συγκέντρωση έγινε έξω από το διοικητήριο της Περιφέρειας αν και είχε μεγάλη συμμετοχή.

Ο Μπάμπης Παππάς από την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ηπείρου μίλησε για την αγωνία που υπάρχει για να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας των νοσοκομειακών ιδρυμάτων και ζήτησε προσλήψεις προσωπικού και ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας με περισσότερα κονδύλια. Άσκησε ακόμα κριτική στην μετατροπή των αγροτικών ιατρών σε προσωπικούς γιατρούς.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων Νοσοκομείου Χατζηκώστα κ. Καλαμπόκα συντάχτηκε με το αίτημα για την διατήρηση του χαρακτήρα της δημόσιας υγείας και της ενίσχυσής του.

Ο Γιώργος Πρέντζας από την πλευρά του αναφέρθηκε στη λήξη των συμβάσεων συμβασιούχων που εργάζονται σε διάφορους τομείς των νοσοκομείων, τις μετακινήσεις προσωπικού από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και από πόλη σε πόλη αλλά και στην ανάγκη συσπείρωσης των εργαζομένων στην Υγεία ώστε να διεκδικήσουν από κοινού λύσεις και καλύτερες παροχές υγείας για τους πολίτες.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων Χρίστος Γρίβας εξέφρασε την στήριξη της ΑΔΕΔΥ στους αγώνες των Υγειονομικών αλλά και όλων των ανθρώπων που στήριξαν και στηρίζουν την υγεία σε όλα τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ