Αθλητικά

Επιστροφή στις προπονήσεις σε αναμονή αποφάσεων

Off

Χωρίς τον Θαν. Στάικο που θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την 4η φάση της σχολής προπονητών για το δίπλωμα UEFA – Pro, επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Οι συνεργάτες του κ. Στάικου κ.κ Γκορτζής και Λόντος αντίστοιχα είναι αυτοί που θα έχουν την εποπτεία των προπονήσεων με τον γυμναστή φυσικής κατάστασης κ. Ντουρουντό επίσης.

Ωστόσο, στον περίγυρο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αυτό που περιμένουν όλοι είναι οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ όπως άλλωστε η ίδια έχει ανακοινώσει πριν από μία εβδομάδα, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Βόλο.

Πέρασε διάστημα μεγαλύτερο της μίας εβδομάδας η φημολογία για αλλαγές και προσθήκες στο επιτελείο των συνεργατών του κ. Στάικου εξακολουθεί να υπάρχει, πλην όμως δεν υπάρχουν αποφάσεις ή τουλάχιστον εάν υπάρχουν, δεν έχουν ανακοινωθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον για τη θέση του άμεσου συνεργάτη του κ. Στάικου, υπάρχει συμφωνία, όμως η απουσία του προπονητή της ομάδας αυτή την εβδομάδα λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας για να έρθει στα Γιάννενα και να αναλάβει καθήκοντα ένα νέο πρόσωπο, χωρίς να είναι παρών ο κ. κ. Στάικος.

Από την άλλη επίσης, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η διοίκηση των αδελφών Χριστοβασίλη θα υλοποιήσει και την πρόθεσή της, όπως είχε επίσης ανακοινώσει, να παραχωρήσει την πρώτη συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, πιθανότατα εντός του Σαββατοκύριακο που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Θλάση ο Τζίνο

Από τη χθεσινή προπόνηση απόντες ήταν οι Κόντε και Τζίνο που είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με την ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή 26 Νοεμβρίου στους «Ζωσιμάδες». Ο Τζίνο αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο στο Ηράκλειο και όπως διαπιστώθηκε υπέστη θλάση κάτι που σημαίνει, ότι θα χρειαστεί ένα διάστημα 20 ημερών για να επιστρέψει. Ο Ισπανός φορ από την άλλη θα δοκιμάσει στο τέλος της εβδομάδας επιστρέψει, διαφορετικά θα συνεχίσει την αποθεραπεία του μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και τότε θα κριθεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λέο, ενώ κανονικά επέτρεψε ο Έφορντ.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ