Αθλητικά

Καλή ψυχολογία και αισιοδοξία ανάκαμψης

Off

Σε χαλαρούς ρυθμούς εξελίσσεται η εβδομάδα για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αφού δεν υπάρχουν άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Το κύριο χαρακτηριστικό πάντως στις προπονήσεις της εβδομάδας είναι η διαπίστωση του εξαιρετικού κλίματος, απότοκο αναμφίβολα του θετικού αποτελέσματος στο Ηράκλειο και της εξαιρετικής εμφάνισης.

Οι παίκτες πιστεύουν ότι το κακό διάστημα των άσχημων εμφανίσεων και του αρνητικού σερί ηττών που κατέγραψε η ομάδα, ανήκει οριστικά στο παρελθόν και πως ο ΠΑΣ θα ξεκινήσει άμεσα την σταδιακή αγωνιστική του ανάκαμψη.

Ίσως να υπάρχει κι ένας επιπλέον λόγος που είναι το ότι η ομάδα έχει απεμπλακεί πλέον από τοπ βραχνά των κακών βοηθητικών γηπέδων που δημιουργούσε και αγωνιστικά και ψυχολογικά προβλήματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού πρώτιστο μέλημα όλων ήταν να μην υπάρχουν τραυματισμοί.

Απουσίες

Παρόλα αυτά οι προπονήσεις γίνονται με αρκετές απουσίες με πρώτη αυτή του προπονητή Θαν. Στάικου που παρακολουθεί το τελευταίο στάδιο των μαθημάτων για το πτυχίο UEFA Pro. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν Κόντε και Λέο, ενώ σίγουρα εκτός προπονήσεων κα για την επόμενη εβδομάδα θα είναι ο Τζίνο που υπέστη θλάση και θα χρειαστεί ένα 20ήμερο για να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Απών ήταν χθες και ο Παμλίδης λόγω ίωσης, ενώ ο Έφορντ επέστρεψε στη χθεσινή προπόνηση.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, καθώς και αγωνιστικά παιχνίδια σε τρεις ομάδες με διπλό στο μισό γήπεδο.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ