Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 05:54
Τελευταία Ενημέρωση: 06 Δεκεμβρίου 2023
Αθλητικά

9Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ WORLD KING OF TAEKWON-DO 2023 Με διακρίσεις και μετάλλια η συμμετοχή του Πρωτέα

Off

Με τρία χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο επιστρέψανε οι αθλητές του «Πρωτέα Ιωαννίνων» από το διεθνές πρωτάθλημα  9ο World King of Taekwn-do 2023 που πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά στην Θεσσαλονίκη, στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ το τριήμερο 1-3 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σε συμμετοχή διεθνή πρωταθλήματα παγκοσμίως με τη συμμετοχή 1510 αθλητών, μια πραγματική γιορτή για το άθλημα του Taekwondo ITF που προσέφερε πλούσιο θέαμα και εξαιρετικό επίπεδο ανταγωνισμού σε μικρούς και μεγάλους αθλητές.

Οι γιαννιώτες αθλητές του Πρωτέα κατάφεραν να διακριθούν και να επιστρέψουν με δύο τίτλους (χρυσό μετάλλιο) μία τρίτη θέση, και με τον τίτλο της καλύτερης αθλήτριας στη διοργάνωση (MVP) στην κατηγορία γυναικών. Πιο αναλυτικά :

Παπαδιώτη Αικατερίνη: (MVP) Καλύτερη αθλήτρια των αγώνων, στην  Κατηγορία Γυναικών, με 2 Χρυσά μετάλλια, στις Τεχνικές Tul 2 Dan και στις Μάχες (sparring) έως- 62 κιλά.

Ντούκα Αικατερίνη: Χρυσό μετάλλιο στις μάχες (sparring) στην Κατηγορία Γυναικών – 57 κιλά.

Σκουλίκας Παντελής: Κατηγορία Ανδρών, Χάλκινο μετάλλιο στις μάχες (sparring)  – 85 κιλά,

Με πολύ καλή εμφάνιση αλλά δεν καταφέρανε να βρεθούν στα μετάλλια και οι υπόλοιποι αθλητές του γιαννιώτικου συλλόγου, Κασαγιάννης Μιχάλης, Θωμάς Σπυρίδων, Θωμά Εύα, Τσιομίδη Μαρία και Τσώλη Νεφέλη.

Ο προπονητής του συλλόγου και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας  Γεώργιος Παπαδιώτης δήλωσε: «Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους διοργανωτές αυτής της μεγάλης γιορτής του αθλήματός μας και στον εμπνευστή του World King of Taekwon-do κ. Λεούση Νικόλαο καθώς και σε όλους τους εθελοντές που ήταν δίπλα σε όλους τους συμμετέχοντες. Τέλος συγχαρητήρια στους γιαννιώτες αθλητές μας, για την ικανοποίηση και τη χαρά που μας προσφέρουν με τις διακρίσεις τους.

Θα τελειώσουμε για το 2023 τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με τη συμμετοχή μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing στις 14-17 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ