Επικαιρότητα

Ορκίζονται οι δήμαρχοι και τα νέα δημοτικά συμβούλια

Off

Τις επόμενες ημέρες ορκίζονται τα νέα δημοτικά συμβούλια και οι νέοι δήμαρχοι.

Ο Δήμος Ιωαννιτών

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου θα γίνει η ορκωμοσία του νέου δημάρχου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των συμβουλίων δημοτικών κοινοτήτων και των προέδρων δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Ιωαννιτών.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων των ΓΑΚ- Ιστορικό Αρχείο- Μουσείο Ηπείρου (Σουφαρί Σαράι).

Ο Δήμος Πωγωνίου

Η Τελετή Ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πωγωνίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 5μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου.

Ο Δήμος Ζηρού

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ζηρού στη Φιλιππιάδα η τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Γιώργου Ζυγούρη και των νεοεκλεγέντων Συμβούλων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζηρού.

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα τελεστεί η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων Νικόλαου Βαΐτση, των δημοτικών συμβούλων και των προέδρων και μελών των συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.  Η τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων στα Πράμαντα. Την ορκωμοσία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ.κ. Καλλίνικος.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ