Επικαιρότητα

Ζήτησαν την ανάκληση των απολύσεων επτά εργαζόμενων

Off

Την ανάκληση των απολύσεων επτά συνολικά εργαζόμενων που έγιναν σε διάστημα λίγων μόλις ημερών ζήτησαν από την εταιρεία τεχνολογίας P&I, μέλη του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων του Εργατικού Κέντρου που πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης, παράσταση διαμαρτυρίας στο Τεχνολογικό Πάρκο, όπου και τα γραφεία της εταιρείας.

Η πρόεδρος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων Χριστίνα Τουλικιαρίδου και η Κάλια Κοτζιά από τον Φοιτητικό Σύλλογο της Ιατρικής Σχολής εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτηση του εργατικού δυναμικού της περιοχής απέναντι στις απολύσεις στις οποίες προέβη η εταιρεία, ζητώντας εκτός από την επαναπρόσληψή τους και την στήριξη της γιαννιώτικης κοινωνίας στον αγώνα των εργαζόμενων.

Συλλαλητήριο

διαμαρτυρίας

Το απόγευμα της Τετάρτης το Εργατικό Κέντρο πραγματοποίησε συλλαλητήριο και πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην ακρίβεια και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, από το οποίο δεν έλειψαν και οι αναφορές στις απολύσεις από την P&I όπως και τα συνθήματα.

«Δεν ήρθαμε σήμερα εδώ για να υπερψηφίσουμε ή να καταψηφίσουμε τον προϋπολογισμό. Είμαστε εδώ για να βγει ο δικός μας προϋπολογισμός. Είμαστε εδώ για να δυναμώσουν τα σωματεία μας, η οργάνωση και ο αγώνας για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει με βάση τις ανάγκες μας», τόνισε μεταξύ άλλων η κα Τουλκιαρίδου.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ