Αθλητικά

Θέλει παίκτες που «γυαλίζει το μάτι» τους

Off

Μέσα από συνεχή πίεση για την αφομοίωση της αγωνιστικής του φιλοσοφίας, που υπηρετεί μάλιστα και την κατάκτηση των βαθμών στη φάση που σήμερα έχει βρεθεί η ομάδα, ο Μιχ. Γρηγορίου συνεχίζει την προσπάθεια να προετοιμάσει μία ομάδα που θα είναι φτιαγμένη για τους «τελικούς» που έχει μπροστά της.

Από εδώ και πέρα, στις οκτώ αγωνιστικές που απομένουν για τη λήξη της κανονικής διάρκειας οι παίκτες του ΠΑΣ είναι εκείνοι που καλούνται να σηκώσουν το ανάστημά τους και να αποδείξουν την αξία τους στον αγωνιστικό χώρο.

Αξία που οι ίδιοι με τη δική τους κακή απόδοση, σε συνδυασμό και με την πολύ κακή προετοιμασία σε τακτικό επίπεδο από τον πρώην προπονητή και πάνω απ’ όλα με την παντελή απραξία της διοίκησης στις μεταγραφές του καλοκαιριού, επέτρεψαν να αμφισβητηθεί. Οι ίδιοι όμως είναι εκείνοι που πρέπει να παίξουν και για τους εαυτούς τους, καθώς κανείς δε θέλει να είναι μέλος μίας ομάδας που υποβιβάζεται στο τέλος της χρονιάς.

Έτσι, ο κ. Γρηγορίου και οι συνεργάτες του εκτός από την καθημερινή δουλειά για το αγωνιστικό πλάνο και όσα προσπαθούν να αλλάξουν στην ομάδα, κάνουν συνεχείς «ενέσεις ηθικού» στους παίκτες.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό στους «Ζωσιμάδες» είναι η πλέον κρίσιμη για τον ΠΑΣ μέχρι την επόμενη, όμως για να υπάρξουν προοπτικές παραμονής οι Γιαννιώτες έχουν υποχρέωση να κερδίσουν την ομάδα των «λιονταριών».

Μέχρι και χθες ο κ. Γρηγορίου δεν έδειξε κάτι από τις σκέψεις του για την αναμέτρηση του Σαββάτου, κάτι όμως που αναμένεται να κάνει στη σημερινή προπόνηση που θα γίνει στους «Ζωσιμάδες».

Ο Παμλίδης έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις και θα είναι στο βασικό σχήμα, παίρνοντας – λογικά – τη θέση του Ριένστρα στον άξονα, αφού το πιο πιθανό σχήμα με το οποίο θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε με τον Αστέρα Τρίπολης. Μία ενόχληση που είχε ο Εραμούσπε τον οδήγησε σε ατομικό πρόγραμμα χθες, περισσότερο όμως για προληπτικούς λόγους.

Γκάρο, Μπιλμπάο, Κύρκος και Ναούμης έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τον κ. Γεωργουλόπουλο, σαφής ένδειξη ότι δεν υπολογίζονται, όμως το ότι παραμένουν στο ρόστερ παίκτες που είναι ανενεργοί, δεν κάνει καλό ούτε στους ίδιους, ούτε και στην ομάδα.

Κάτι «κινείται» μεταγραφικά

Ενώ μέχρι και την Τρίτη, δεν υπήρχαν καν πληροφορίες για τις επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας και αν αυτές θα γίνουν, χθες το κλίμα φάνηκε να αλλάζει και πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα είναι έτοιμη να προχωρήσει σε υπογραφές και ανακοινώσεις, ίσως μάλιστα και μέχρι αύριο. Σίγουρα δε θα είναι κάποιος παίκτης διαθέσιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά από την άλλη, αφήνεται να εννοηθεί, ότι έστω με καθυστέρηση, ο σχεδιασμός προχωρά.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ