Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 09:03
Τελευταία Ενημέρωση: 09 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα

33ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Συνάντηση των Παιδιάτρων από όλη τη χώρα

Off

Δεκάδες παιδίατροι από όλη τη συμμετέχουν στο 33ο Ετήσιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Παιδιάτρου που πραγματοποιείται μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, στα Γιάννενα.

Το τριήμερο συνέδριο διοργανώνει ο Τομέας Υγείας Παιδιού,

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Αικατερίνη Σιώμου Καθηγήτρια και Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων αναφέρθηκε στην σημασία αυτής της ετήσιας συνάντησης των παιδιάτρων αλλά και στην συμμετοχή των φοιτητών.

«Προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στην αλματώδη εξέλιξη των γνώσεων στον τομέα της παιδιατρικής και των υποειδικοτήτων της, η θεματολογία του συνεδρίου είναι ευρεία και καλύπτει τόσο καθημερινά κλινικά θέματα που απασχολούν τον παιδίατρο, όσο και σπανιότερα νοσήματα, διότι πιστεύουμε ότι για να διαγνωστεί ένα σπάνιο νόσημα το καθοριστικό σημείο είναι να το υποψιαστεί ο παιδίατρος και να παραπέμψει το παιδί για έλεγχο», είπε.

Ο Καθηγητής Αλέξανδρος Μάκης από την πλευρά του εξήγησε ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεματικές ενότητες για όλα τα θέματα που αφορούν την παιδιατρική ενώ έδωσε έμφαση στην συμμετοχή των φοιτητών αλλά και στην παρουσίαση των ιδιωτών παιδιάτρων που και εκείνοι θα παρουσιάσουν περιστατικά που έχουν αντιμετωπίσει στα ιατρεία τους.

Το δικό τους «στρογγυλό τραπέζι» θα έχουν και οι παιδίατροι του Νοσοκομείου Χατζηκώστα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ