Αθλητικά

Πλήρης – πιθανότατα – στο Περιστέρι ο ΠΑΣ

Off

Σε δύο επίπεδα, αγωνιστικό και ψυχολογικό αντίστοιχα, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ενόψει της αυτοδιοίκησης των πλέι άουτ και της πρώτης αγωνιστικής στην οποία η ομάδα θα βρει απέναντί της τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι δύο ομάδες έχουν αναδειχθεί ισόπαλες και στα δύο παιχνίδια που αναμετρήθηκαν στην κανονική διάρκεια και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) και είναι ένα στοίχημα εάν ο ΠΑΣ καταφέρει να κερδίσει το τρίτο και σημαντικότερο όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, παιχνίδι. Στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχε ο Ροντρίγκο Εραμούσπε που απέφυγε να μπει στις ασκήσεις που είχαν σωματική επαφή, περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Θεωρείται δεδομένο πάντως, ότι θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του Περιστερίου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Παντελάκης, Λέο για τους οποίους οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, ενώ ο Νάγκι δεν μπήκε ούτε χθες στο κανονικό πρόγραμμα αλλά από τη Δευτέρα αναμένεται να ενσωματωθεί κανονικά με τους υπόλοιπους.

Διαβεβαιώσεις για

τις κάμερες στο «Ζωσιμάδες»

Η απόφαση στο μεταξύ της ΔΕΑΒ στο πλαίσιο εφαρμογής της νομοθεσίας για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, να μην επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων στην αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ, λόγω της μη λειτουργίας των καμερών υψηλής ευκρίνειας, σήμανε συναγερμό και στις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος. Μεταξύ αυτών φυσικά καις τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που θα πρέπει να έχει θέσει σε λειτουργία το σύστημα καμερών υψηλής ευκρίνειας στους «Ζωσιμάδες», στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τα πλέι άουτ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στις 30 Μαρτίου.

Από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τονίζουν, ότι το σύστημα έχει παραγγελθεί και πως αναμένεται η τοποθέτησή του στο Εθνικό στάδιο που σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων θα έχει γίνει σίγουρα μέχρι τις 30 Μαρτίου όταν και είναι προγραμματισμένο το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Εκτός από την τοποθέτηση ωστόσο, θα πρέπει να έχουν γίνει και οι απαραίτητες δοκιμές από την Ελληνική Αστυνομία, κάτι που σημαίνει, ότι οι κάμερες θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί το αργότερο μέχρι τις 22 Μαρτίου ώστε να γίνουν και οι δοκιμές.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ