Αθλητικά

Πλήγμα η απουσία του Κόντε, μέσα όλοι οι υπόλοιποι

Off

Άσχημα ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Πέδρο Κόντε, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις ότι έχει υποστεί θλάση και όχι τράβηγμα.

Σε πρακτικό επίπεδο αυτό σημαίνει πως ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΣ θα απουσιάσει σίγουρα από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό εντός έδρας, στις 30 Μαρτίου.

Υπήρξαν ωστόσο και ευχάριστα για τον Μιχ. Γρηγορίου καθώς στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχαν και έβγαλαν το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, οι Εραμούσπε, Παντελάκης και Νάγκι που σημαίνει ότι είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Η ταχεία αποθεραπεία και επιστροφή του Παντελάκη μάλιστα που είχε υποστεί θλάση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δίνει ελπίδες για αντίστοιχη πορεία αποθεραπείας και επιστροφής και του Κόντε.

Ερωτηματικό παραμένει ο Λέο που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και εκτιμάται πως θα είναι στην αποστολή μόνο εάν προλάβει και βγάλει κάποια από τις προπονήσεις της εβδομάδας.

Άλλες απουσίες παικτών δεν υπάρχουν πλην των Γκάρο και Ναούμη, οι οποίοι όμως έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζονται από το τεχνικό επιτελείο.

Οι σκέψεις για

το βασικό σχήμα

Οι επιστροφές των τριών προαναφερθέντων και η απουσία του Κόντε οδηγούν τον Μιχ. Γρηγορίου σε νέα πλάνα για το βασικό σχήμα στο Περιστέρι. Είναι νωρίς ακόμη βέβαια για να φανούν οι σκέψεις του για το παιχνίδι όμως θεωρείται βέβαιο, ότι στο κέντρο της άμυνας θα ξαναβρεθούν μαζί οι Εραμούσπε και Παντελάκης. Ο Νάγκι διεκδικεί με ίσες πιθανότητες τη θέση του τερματοφύλακα με τον Βασίλη Σούλη, ενώ για τη θέση του φορ περιοχής υπάρχουν διάφορες σκέψεις και επιλογές για τον αντικαταστάτη του Κόντε.

Η πρώτη έχει να κάνει με την ενεργοποίηση του Μπάλαν που έχει απογοητεύσει όμως τους πάντες με την απόδοσή του φέτος. Έτσι, μία πιο πιθανή επιλογή είναι η χρησιμοποίηση του Ροζάλες στην κορυφή της επίθεσης όπως και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ με τους Ροσέρο και Τούτου στα «φτερά», ενώ δεν αποκλείεται θέση στο αρχικό σχήμα να βρει και ο Παμλίδης που επέστρεψε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, έπειτα από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι του Βόλου.

Χωρίς κόσμο στο Περιστέρι

Σε αντίθεση με το παιχνίδι πρωταθλήματος στο Περιστέρι όπου ο ΠΑΣ είχε τη συμπαράσταση 200 περίπου φιλάθλων του, στο παιχνίδι του Σαββάτου ο 12ος παίκτης του ΠΑΣ δε θα είναι παρών, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δε ζήτησε εισιτήρια, παρότι γενικά υπάρχουν καλές σχέσεις με τον Ατρόμητο και υπάρχει και η καλή διάθεση.

Άλλωστε, στο πρόσφατο παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» ενώ η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είχε διαθέσει εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα, η Αστυνομία ήταν εκείνη που έλαβε την απόφαση απαγόρευσης της μετακίνησης για τους φίλους του Ατρομήτου.

Ο προβληματισμός δεν υπάρχει μόνο στον ΠΑΣ, αλλά σε όλες τις ομάδες και έγκειται στον κίνδυνο επιβολής τιμωρίας της ομάδας, με δεδομένες τις εξοντωτικές ποινές που έχει ήδη επιβάλλει η ΔΕΑΒ για περιπτώσεις μάλιστα «τραβηγμένες από τα μαλλιά» όπως είναι το άναμμα καπνογόνου στην κερκίδα από έναν φίλο του ΠΑΟΚ ή τα καπνογόνα που άναψαν φίλοι της ΑΕΚ που παρακολουθούσαν από ταράτσες και μπαλκόνια πολυκατοικιών την αναμέτρηση της ομάδας τους με τη Λαμία εκτός έδρας…

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ