Αθλητικά

Στην τελική ευθεία για το παιχνίδι «ζωής και θανάτου»

Off

Η συνέντευξη Χριστοβασίλη την περασμένη εβδομάδα ήταν το γεγονός που μονοπώλησε την επικαιρότητα γύρω από την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, χωρίς πάντως να δώσει και ειδήσεις ή να προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον.

Αν κάτι μπορεί να πει κάποιος σε επίπεδο σχολιασμού σήμερα με την απόσταση των πέντε ημερών από τη συνέντευξη, αυτό είναι το ότι αποτέλεσε την αφορμή για να λειανθούν οι αντιδράσεις των φιλάθλων για την κατρακύλα της ομάδας, έστω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να υπάρξει μία προσπάθεια συσπείρωσης για το παιχνίδι του Σαββάτου (19.30) με τον Παναιτωλικό.

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου δεν θα πρέπει να αναμένουμε αντιδράσεις ή εκδήλωση κριτικής προς κάθε κατεύθυνση, καθώς η προτεραιότητα και η βαρύτητα δίνεται στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό του Πετράκη, που για τον ΠΑΣ έχει το χαρακτήρα «ζωής και θανάτου».

Σε περίπτωση νίκης οι Γιαννιώτες παίρνουν μία παράταση ζωής και συνεχίζουν να ελπίζουν για την παραμονή, ενώ σε κάθε άλλο αποτέλεσμα είτε ισοπαλίας είτε ήττας, τότε το τρένο της παραμονής φεύγει οριστικά, εκτός κι αν ο ΠΑΣ κάνει «πορεία πρωταθλητισμού» στη συνέχεια, κάτι βέβαια που δεν το έχει κάνει ποτέ, σε καμία δύσκολη κατάσταση από όσες βρέθηκε στο παρελθόν.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα μετά το ρεπό της Κυριακής με τον Μιχ. Γρηγορίου να βλέπει με ικανοποίηση τον Πέδρο Κοντε να επιστρέφει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, δείχνοντάς πως έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον άφησε έξω από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Μία αναμέτρηση στην οποία οι Γιαννιώτες δημιούργησαν και έχασαν σωρεία ευκαιριών, παρότι πέτυχαν δύο γκολ που δεν τους ήταν αρκετά ούτε για τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού στην άμυνα ό,τι πήγαινε μέσα, έγραφε γκολ, όπως δυστυχώς συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς.

Ο Ισπανός θα είναι στην κορυφή της επίθεσης το Σάββατο με τον κ. Γρηγορίου να υπολογίζει και τον Νάγκι για την εστία της ομάδας, ενώ στο κέντρο της άμυνας δεν αποκλείεται η επιστροφή του Μπακαδήμα στο βασικό σχήμα. Ο Σόρια είναι εκείνος που επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού εξέτισε την τιμωρία του.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ