Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 02:35
Τελευταία Ενημέρωση: 04 Απριλίου 2024
Αθλητικά

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό

Off

Ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό έδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Νέο Κλειστό η ομάδα μπάσκετ Βίκος Falkons με την Εθνική ομάδα Ενόπλων.

Η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στην ενίσχυση των σκοπών και δράσεων του παραρτήματος Ιωαννίνων της ΕΛΕΠΑΠ και για αυτό και η ανταπόκριση της Εθνικής Ενόπλων υπήρξε άμεση με την ομάδα του Βίκου να αναλαμβάνει τη φιλοξενία της. Καθοριστικής σημασίας αποδείχθηκε και η συμβολή της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας με τον διοικητή της, Ταξίαρχο Γεώργιο Παππά να απονέμει τιμητικές πλακέτες στις δύο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα.

Θερμές ευχαριστίες επίσης εξέφρασε η πρόεδρος του παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ Βασιλική Κωστή.

Τόσο ο πρόεδρος της ομάδας του Βίκου Γιάννης Μάντζιος, όσο όμως και ο προπονητής της κ. Δελέγκος αναφέρθηκαν με θερμό τρόπο στην άμεση ανταπόκριση της Εθνικής Ενόπλων για να έρθει στα Γιάννενα για το φιλικό παιχνίδι, αλλά μίλησαν στην κάμερα του ITV και στον Βασίλη Λούπα για την προσπάθεια της ομάδας του Βίκου να κερδίσει την άνοδό της στην Α2 Εθνική κατηγορία με τους αγώνες των πλέι οφς να ξεκινούν το επόμενο διάστημα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ