Αθλητικά

Επιστροφή με κατάκτηση και πάλι του Κυπέλλου

Off

Το κατά το αθλητικό λεξιλόγιο back to back πέτυχε η Θύελλα Κατσικά που όπως και πέρυσι έτσι και φέτος κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ, κερδίζοντας και πάλι τη Θύελλα Ελεούσας, αυτή τη φορά πιο εύκολα από πέρυσι.

Ο τελικός της ΕΠΣΗΠ στους «Ζωσιμάδες» το απόγευμα της Τετάρτης ήταν μία πραγματική γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα παρουσία σχεδόν 2.000 φιλάθλων με τις δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου. Αυτό, κατέληξε τελικά στα χέρια της Θύελλας Κατσικά που κάνοντας μία καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο έφτασε το δείκτη του σκορ στο 5-0 και ο αγώνας ήταν μία τυπική διαδικασία στο β’ ημίχρονο. Εκεί όμως δόθηκε η δυνατότητα στην Θύελλα Ελεούσας να κάνει το δικό της παιχνίδι και να μειώσει το σκορ διαμορφώνοντας το τελικό 5-2.

Ακολούθησαν οι απονομές στους νικητές και τους ηττημένους όπως και στους διαιτητές με τον αρχηγό της Θύελλας Κατσικά Χρήστο Σκανδάλη εκτός από το τρόπαιο να παίρνει και το βραβείο του MVP της αναμέτρησης.

Με τη λήξη του αγώνα από τους νικητές, ο προπονητής κ. Γκούρας, ο πρόεδρος κ. Βαρτζιώτης και ο αρχηγός Χρ. Σκανδάλης μίλησαν για τη μεγάλη νίκη της ομάδας τους, ενώ την πικρία τους για την εξέλιξη του αγώνα εξέφρασαν για τη Θύελλα Ελεούσας οι Γιώργος Ντάσιος και Ανέστης Ζώης αντίστοιχα.

Ο φετινός τελικός έστειλε το μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού και των γυναικοκτονιών με τους παίκτες των δύο ομάδων και τους διαιτητές να φορούν μπλουζάκια με σχετικά μηνύματα κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ