Τελευταία Νέα

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 10:48
Τελευταία Ενημέρωση: 21 Μαρτίου 2016
Εκδηλώσεις

Ανησυχία για απρόοπτες εξελίξεις στο κυνήγι

Off

Την έντονη ανησυχία τους για τις εξελίξεις και το ενδεχόμενο απρόοπτων εξελίξεων, που αφορούν το μέλλον της κυνηγετικής δραστηριότητας εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της κυνηγετικής οικογένειας που μετείχαν στη Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων το πρωί της Κυριακής. 
Η έναρξη του εθνικού διαλόγου για το κυνήγι και οι προτάσεις που κατατέθηκαν από το υπουργείο Περιβάλλοντος και τους εκπροσώπους περιβαλλοντικών και άλλων οργανώσεων, πολλές εκ των οποίων ουδεμία σχέση με το κυνήγι έχουν, προκάλεσαν ήδη έντονες αντιδράσεις και χωρίς να έχει ληφθεί ακόμη καμία απόφαση, οι κυνηγετικές οργανώσεις, προετοιμάζονται για το χειρότερο δυνατό σενάριο. Στην καλύτερή του περίπτωση, το σενάριο αυτό θα προβλέπει τη μείωση της κυνηγετικής δραστηριότητας και την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο ασκείται σήμερα, ενώ το υπουργείο επιδιώκει να βάλει χέρι και στις κυνηγετικές οργανώσεις, με κάποιες από τις προτάσεις, να προβλέπουν μέχρι και την κατάργησή τους!
 Όλες οι τελευταίες εξελίξεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της Γεν. Συνέλευσης του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων με τον πρόεδρο του ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ Π. Τσιλίκη να ενημερώνει το Σώμα για τις εξελίξεις αυτές και να καλεί τους πάντες σε εγρήγορση. Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Κ. Συλλόγου Ιωαννίνων Ευάγγελος Λύτρας αναφέρθηκε στον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και στους στόχους του Συλλόγου για την επόμενη περίοδο.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ