Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 06:06
Τελευταία Ενημέρωση: 21 Μαρτίου 2016
Επικαιρότητα

Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στη Λευκάδα

Off

Στον εισαγγελέα Λευκάδας θα οδηγηθούν έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή το πρωί στη Λευκάδα όπου και διεξαγόταν το Final 4 του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν, την Κυριακή το απόγευμα στην Αττική, έξι άτομα, πέντε ημεδαποί και ένας υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 30, 34, 26, 24, 24 και 28 ετών, αντίστοιχα, οι όποιοι συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων που επιτέθηκαν σε οπαδούς αθλητικής ομάδας, σε ξενοδοχείο στη Λευκάδα.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά από συνεργασία με τις τοπικές αστυνομικές Αρχές της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας. 
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίζεται ποινική δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα των παραβάσεων της αθλητικής νομοθεσίας, της έκρηξης, της κατοχής και χρήσης εκρηκτικών υλών, της διατάραξης κοινής ειρήνης, των απλών και επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της παράνομης βίας, των διακεκριμένων φθορών και της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ