Πολιτισμός

«Η Οντισιόν» στο Θέατρο Έκφραση

Off

Το θεατρικό έργο «Η Οντισιόν» του James Johnson θα παρουσιάσει η ομάδα «Avant-Garde» για οκτώ μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14). 
Οι ηρωίδες, καθημερινές γυναίκες που συναντάμε ανάμεσά μας, έρχονται αντιμέτωπες και παλεύουν να διαχειριστούν τις προσωπικές τους αλήθειες, τα ένοχα μυστικά και τις φοβίες τους. Η «Οντισιόν» αποκαλύπτει με δραματική ακρίβεια τις κοινωνικές ψυχαναγκαστικές διαταραχές και τη ματαιοδοξία που επικρατούν στη σύγχρονη κοινωνία και εκθέτει κάθε μορφή βίας μέσα από τη χρήση ουσιών, τη σεξουαλική παρενόχληση και τον ψυχολογικό πόλεμο.
Τελικά, η «Οντισιόν» δε θέτει μόνο το ερώτημα πόσο μακριά κάποιος είναι πρόθυμος να φτάσει, αλλά μέχρι ποιο σημείο εσείς είστε πρόθυμοι να παρακολουθήσετε! Η παράσταση είναι ακατάλληλη για θεατές κάτω των 18 ετών.
Οι παραστάσεις της «Οντισιόν» θα δοθούν σε δύο τετραήμερα, 25 – 28 Μαρτίου και 1 – 4 Απριλίου, κάθε Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή – Δευτέρα. Έναρξη: 21:15. 
Η σκηνοθεσία είναι των Ισαάκ και Νταϊάνας Ντόστη. Ερμηνεύουν οι Ανθή Οικονόμου, Σπυριδούλα Τζώρτζη. Τιμή εισιτηρίου: Κανονικό 10 ευρώ. Φοιτητικό 7 ευρώ. Προπώληση 8 ευρώ (στο Βιβλιοπωλείο «Παιδεία», στο E-Shop και στο κατάστημα Seven). Τηλ. Επικοινωνίας: 6978662112/2651554505.
Τα έσοδα της θεατρικής παράστασης θα διατεθούν στη ΜΚΟ – Σωματείο «Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Ιωαννίνων».

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ