Αθλητικά

Χάλκινο μετάλλιο στο πινγκ πονγκ

Off

Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου ο Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων συμμετείχε στο τουρνουά «Τερζάκεια» στην Αθήνα με δύο αθλητές και μία αθλήτρια. Οι 215 συμμετοχές έφεραν υψηλό  ανταγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες. 
Αναλυτικά για την ομάδα των Ιωαννίνων τα αποτελέσματα ήταν:
Ο Χρήστος Ντασταμάνης μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις – στην κατηγορία παμπαίδων – κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο αποδεικνύοντας την συνεχή άνοδο του, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και την είσοδο του στο τελικό των open, (στους 16 καλύτερους παμπαίδες). Πέρασε 1ος από τον όμιλο του με 3 νίκες και στην συνέχεια με 2 νίκες στη φάση των νοκ άουτ μπήκε στα ημιτελικά. Ιδιαίτερα σημαντική η νίκη του με 3-0  απέναντι στο Ευάγγελο  Μαλλιαρό αθλητή του Ολυμπιακού Νο 4 στο  R/L, που τον οδήγησε στα ημιτελικά. Εκεί αγωνίσθηκε με τον Αλέξανδρο Μαδέση του ομίλου Φυλής-Αττικής, Νο 3 στο R/L ,όπου ηττήθηκε με 3-1 και έμεινε εκτός τελικού στη 3η θέση.  
Η Ελεάννα Παπαδοπούλου αν και οι εμφανίσεις της δεν ήταν καλές στο συγκεκριμένο τουρνουά , κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο τελικό των open, που θα γίνει στην Κοζάνη το διήμερο 16 και 17 Απριλίου, κι εκεί θα συναγωνισθούν οι 12 καλύτερες παγκορασίδες.
Ο Δημοσθένης  Παπαδόπουλος  στη κατηγορία Παίδων έκανε 3 ήττες στον όμιλο του, στη συνέχεια αγωνίσθηκε στους αγώνες διαβάθμισης  στη φάση των νοκ-άουτ, όπου πέτυχε 3 νίκες και 1 ήττα δείχνοντας τη συνεχή εξέλιξη του με τις ικανοποιητικές του εμφανίσεις.  

 

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ