Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 04:39
Τελευταία Ενημέρωση: 29 Απριλίου 2016
Χωρίς κατηγορία

Θ. ΜΠΕΓΚΑΣ: Ανάσταση για κάθε συνάνθρωπο που δοκιμάζεται

Off

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, εύχεται από καρδιάς, σε όλους τους συμπολίτες Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
«Το Πάσχα είναι η μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού, που σηματοδοτεί το «πέρασμα» από το σκοτάδι στο φως και συμβολίζει την ελπίδα της Ανάστασης που έρχεται μετά από τα Πάθη, την προσδοκία της Αναγέννησης που έρχεται μετά από το χειμώνα. 
Ας κάνουμε το φως της Ανάστασης φως της ελπίδας. Ας μην αφήσουμε τις δοκιμασίες που περνάμε να μας στερήσουν τα όνειρα και την ελπίδα. Ας σταθούμε όρθιοι, δυνατοί, ενωμένοι και  αλληλέγγυοι για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.
Ας μην αφήσουμε να μας καταβάλει η απογοήτευση. Με πίστη στις δυνάμεις μας, με αγάπη και αλληλεγγύη για τον διπλανό μας που το έχει ανάγκη, με ομόνοια, συνεννόηση  και αποφασιστικότητα μπορούμε να βρούμε το δρόμο της Αναγέννησης, το δρόμο της Ανάστασης», σημειώνει και καταλήγει:
«Εύχομαι το φετινό Πάσχα να φέρει την απαρχή της Ανάστασης και της Αναγέννησης για κάθε συνάνθρωπο που δοκιμάζεται, για κάθε σπίτι που περνάει δύσκολα, για τη χώρα μας που παλεύει να βρει διέξοδο στην κρίση. 
Από την πλευρά του Δήμου Ιωαννιτών, αυτό για το οποίο θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου, είναι ότι συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε κόντρα σε κάθε δυσκολία. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με επιμονή προσπαθώντας να στηρίξουμε όσους χτυπήθηκαν πιο σκληρά από τη κρίση, με μεθοδικότητα επιδιώκοντας να συμβάλουμε στη δημιουργία συνθηκών που θα δώσουν ελπίδα στην τοπική κοινωνία».

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου